Min karriere - Jobsøgning - Eksempel på jobansøgning som marketing- og PR koordinator
 

Eksempel på jobansøgning

 

Navn

Adresse

Postnummer og by

Telefonnummer

E-mail

Marketing- og PR koordinator

 

Med henvisning til (firmanavn) søger jeg ovenstående stilling.

 

Som tidligere Presse- og kommunikationsmedarbejder med opgaver inden for PR, marketing og kommunikation, synes stillingen at ligge i forlængelse af mit hidtidige erhvervsforløb. Jeg søger jobbet, da jeg gerne vil udvikle mine kompetencer inden for PR og marketing og finder opgavernes alsidighed tiltalende og udfordrende.

Mine primære erhvervskompetencer og ansvarsområder med relevans for stillingen kan sammenfattes som følgende:

 

  • Udarbejdelse og udsendelse af pressemeddelelser

  • Koordinering af og opfølgning på marketingaktiviteter

  • Udvikling og vedligeholdelse af www og intranet

  • Planlægning og gennemførelse af kundeseminarer

  • Presseansvar

 

Min centrale placering i xx betød, at jeg havde opgaver på tværs af organisationen og samarbejdede tæt med forretningsområderne på konkrete marketing- og kommunikationsopgaver. Mine mange opgaver lærte mig at arbejde effektivt og målrettet og stillede krav til min evne til at forventningsafstemme, prioritere opgaver, strukturere og skabe overblik. Jeg befandt mig godt i denne servicerende og koordinerende rolle.

 

Jeg er glad for at arbejde med og anvende dansk og engelsk i mit arbejde og var i xx initiativtager til udarbejdelse og implementering af en firma-sprogpolitik. Som tidligere PR-medarbejder fik jeg smag for at tænke i kreative pressevinkler og dermed arbejde mig frem til den gode historie.

 

I mit job sætter jeg pris på selvstændige opgaver og teamwork og er en absolut uhøjtidelig kvinde med masser af humor og engagement. Jeg vil kunne lide dette krævende og udviklende job i jeres dynamiske og internationale miljø, og da jeg har erfaring med lignende opgaver, mener jeg bestemt, at jeg har gode forudsætninger for at kunne bestride jobbet. 

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

 

 

Venlig hilsen

 

 

                                                                              Vedlagt: CV

 
© StepStone A/S