Find job

De gode eksempler

De gode eksempler

Mange jobsøgere kommer ikke til samtale fordi deres ansøgning er dårligt formuleret og ustruktureret. Deres CV'er er mangelfulde eller fylder alt for meget så den fremtidige arbejdsgiver giver op.

Se eksempler på hvordan du laver den perfekte ansøgning og cv ud fra en jobannonce.

Eksempel på den gode ansøgning (pdf)

Formålet med din ansøgning er at skabe så meget interesse om dig selv, at modtageren får lyst til at invitere dig til en jobsamtale. I ansøgningen skal du argumentere for, hvorfor netop du er den rigtige kandidat til jobbet.

den_gode_jobansoegning_stepstone
Eksempel på kompetence CV'et (pdf)

I kompetence CV'et sætter du fokus på udvalgte kompetencer, som matcher kravene i stillingsannoncen. Fordelen ved Kompetence CV'et er, at du samler dine erfaringer under én kompetence og derved sætter fokus på netop denne. Ulempen er, at læseren kan have svært ved at se, i hvilke stillinger og i hvilket omfang, du har brugt dine kompetencer
kompetence_CV_stepstone
Eksempel på det kronologiske CV (pdf)

Det kronologiske CV anvendes oftest, og er det CV, som de fleste arbejdsgivere er fortrolige med. Fordelen ved det kronologiske CV er, at det er opbygget efter en kendt struktur og derved nemt for læseren at få overblik over. Brug det kronologiske CV, hvis du vil være på sikker grund.
kronologisk_CV_stepstone