Find job

Helårsansat kok eller cater søges

Som et led i en fantastisk positiv udvikling søger Fårup Sommerland endnu en helårsansat faglært kok eller cater til Hotel Fårup. Med reference til parkens F&B-chef vil du være en vigtig bidragsyder i forhold til den operationelle ledelse af køkkenet på Hotel Fårup sammen med vores kok.

Arbejdsopgaver

Som faglært kok/cater vil du være medansvarlig for at opretholde den høje standard på madkonceptet på hotellet.

Dine primære opgaver er:

  • Tilberedning af morgenbuffet og aftenbuffet på Hotel Fårup
  • Tilberedning af a la carte frokost på Hotel Fårup
  • Tilberedning af mad til Bålhytten ved Hotel Fårup
  • Oplæring af sæsonansat (ufaglært) køkkenpersonale på Hotel Fårup
  • Tilberedning af mad i forbindelse med afholdelse af møder, konferencer, arrangementer (fester m.v.) og events på Hotel Fårup
  • Medansvarlig til at sikre hygiejne- og fødevaresikkerheden på Hotel Fårup
  • Oprydning og renholdelse i køkkenet på Hotel Fårup.

I forhold til ovennævnte opgaver vil du arbejde tæt sammen med hotellets ledelse, hotellets øvrige køkkenansatte samt F&B-chefen i Fårup Sommerland.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du er faglært kok/cater med minimum et par års praktisk erfaring. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med afvikling af møder, konferencer, arrangementer (fester) og events.

Fårup Sommerland er en mindre organisation, hvor tempoet er højt og ambitionsniveauet ligeså. Det er derfor væsentligt, at du er i stand til at arbejde struktureret og formår at have mange bolde i luften samtidig. Som person er du kendetegnet ved et godt humør, at du er systematisk, engageret og motiveret for at skabe resultater og så har du en udpræget ordenssans. Du trives i et arbejdsmiljø, som til tider er særdeles hektisk, og du formår at bevare overblikket - også når der er rigtig travlt i køkkenet. Og så er du naturligvis en god kollega, der er optaget af at bidrage positivt til arbejdsmiljøet - specielt i relation til at motivere de yngre sæsonansatte, der hjælper til i køkkenet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob i en professionel og interessant virksomhed med gode betingelser. Fårup Sommerland er et af de absolut stærkeste brands i Nordjylland og i dansk turisme. Fårup er en sæsonbetonet virksomhed, og du må derfor forvente, at der er en del aften- og weekendarbejde samt varierende arbejdstider i hotellets og parkens åbningssæson, mens der vil være mulighed for afspadsering i vinterperioden. Du vil indgå i en vagtordning, og må derfor også påregne aften- og weekendarbejde udenfor sæsonen i forbindelse med afvikling af konferencer, andre arrangementer (fester) og events udenfor sæsonen.

Ansøgning

Send din ansøgning via "Søg jobbet her" inden den 21. maj 2018. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte F&B chef Ole Vestergaard Roed på ovr@faarup.dk eller tlf.: 21847090 eller hotelchef Louise Bager lbh@faarup.dk eller tlf.: 61668519.

Tiltrædelse efter aftale.

Lukket for ansøgninger Gem job

Arbejdssted

Blokhus

Cookies på StepStone

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra StepStone og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.