COO

Ansvarlig for samlet forsyningskæde, PF Group i Vildbjerg

En ny ambitiøs strategiperiode er undervejs til at blive indledt med en række fokuserede strategiske initiativer. Til at understøtte realiseringen af ambitionerne søger vi en COO, der kan videreudvikle forsyningskæden til at understøtte indfrielsen af en ambitiøs vækststrategi.

Er produktionsstyring og -ledelse din kernekompetence, og har du skabt resultater gennem inspirerende ledelsesstil og høj eksekveringskraft? Kan du udvikle og eksekvere en strategisk samt operationel procesoptimering gennem hele værdikæden? Det vil sige, fra ordren kommer i hus over til strategisk indkøb og disponering, planlægning, kvalitet og produktion til logistik og forsendelse til internationale kunder. Så er du den person, vi leder efter.

Understøtte vækststrategi og ambitionerne om meget mere

Du får reference til den administrerende direktør og indgår i et tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe. Du indtager en strategisk nøgleposition med ansvar for den samlede produktion og supply chain i Danmark, der tæller ca. 100 medarbejdere herunder 14 ledere. Det bliver dit ansvar at fastholde og udvikle PF Gruppens førende position på markedet gennem optimeret flow, ensartede forretningsgange og synergier. Din kerneopgave består iat understøtte vækstambitionerne i koncernen ved at videreudvikle og implementere såvel den strukturelle som organisatoriske platform, hvor skalerbare systemer, processer, stærke partnerskaber og metoder går hånd i hånd med rette kompetencer og eksekveringskraft i din organisation. Dine afgørende ansvarsområder vil være at:

  • Optimere flow og processer i den samlede forsyningskæde
  • Etablere ensartede arbejdsformer og processer gennem hele værdikæden
  • Lean og industrimæssige processer som grundlag for skalerbare produktionsmetoder
  • Sikre optimal produktionsplanlægning, seriestørrelser, op- og omstillingstider og vareflow gennem forsyningen
  • Optimere flow for kundetilpassede projekter og standardproduktion
  • Effektiv udnyttelse af maskiner og bemanding
  • Følge tæt op på projekt- og produktionsøkonomien
  • Indføre relevante styringsværktøjer/etablere KPI-struktur med fokus på produktivitet, leveringsevne, gennemløbstider og afvigelser - herunder profitabiliteten i forsyningskæden, sammensætningen af cost og realiserede varianser i forhold til cost

Stærk hands-on forandringsleder med eksekveringskraft ud over det sædvanlige, som går forrest

Du har erfaring med produktionsledelse fra industriel produktion og gerne inden for metalindustrien. Derudover har du en relevant teknisk uddannelse på masterniveau (eksempelvis produktionsingeniør eller tilsvarende) og erfaring med at lede og drive produktivitets- og effektivitetsforbedringer gennem en fuld værdikæde. Du kommer fra en tilsvarende rolle, eller er i dag produktionschef eller fabrikschef, og ser dette job som det naturlige næste skridt i din karriere. Du skal motiveres af forandringer og ved, at det kræver betydelig handson at skabe en blivende udvikling, der understøtter virksomhedens ambitioner. Som person er du robust, afklaret og har kant, som udspringer af høj faglighed og en stærk vilje til at skabe resultater. Du udstråler naturlig autoritet og gennemslags­kraft, du er vedholdende, tillidsvækkende og synlig for dine medarbejdere. Desuden er du struktureret, systematisk og kan sætte mål, men har erfaret at det er evnen til at eksekvere, der gør hele forskellen. Du er god til at opnå følgeskab og motivere, udvikle og præge dine omgivelser, og du samarbejder samt kommunikerer ubesværet på tværs af en organisation og landegrænser. Flydende dansk og engelsk er et krav, og behersker du også tysk, er det en fordel.

Sæt dit aftryk på fremtiden

Du får en nøgleposition med stor indflydelse og mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får plads til at sætte alle dine ledelseskompetencer i spil og udvikle din egen rolle, ligesom det er dig, der kan drive høj produktivitet og effektivitet med henblik på at styrke forudsætningerne for virksomhedens forsatte vækst.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 30517789. Send dit cv via "Søg jobbet her" på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 11 December 2019

Arbejdssted

Vildbjerg