Maskiningeniør

 

Nel Hydrogen A/S. Virksomheden har mere end 100 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front, når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brinttankstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter. Dette medfører travlhed i hele organisationen, hvilket gør, at der nu søges efter en ekstra maskiningeniør til Hardware Teamet i T&D-afdelingen.

Om jobbet

Som Maskiningeniør ved Nel Hydrogen vil du indgå i en del af udviklingsteamet, hvor du vil skulle bidrage med teknisk innovative løsninger inden for produktudvikling og produktoptimering. Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet imellem flere forskellige tekniske områder, da stationerne indeholder såvel elektriske-, mekaniske-, som trykbærende komponenter. De primære opgaver vil blive at integrere de forskellige teknologier i mekaniske modulære løsninger, der vil være optimeret til serieproduktion.

Du får en central rolle i konstruktionsteamet, hvor du skal yde support og bidrage med teknisk knowhow til teamets øvrige tegnere gennem afklaring af tekniske spørgsmål. Du arbejder desuden selv med på tegneopgaverne i det omfang, der er behov og tid. Du vil også få et rådgivende ansvar i et samarbejde med Serviceafdelingen i forhold til installationsdokumentation og ’Siting’-tegninger.

Forventninger til dig

  • Er ingeniør af uddannelse, med gode resultater indenfor konstruktion, beregning og produktoptimering
  • Kan konstruere og designe med fokus på kost/produktions optimale løsninger
  • Har forståelse for tolerancekæder og tolerancer ift. maskinbearbejdning og svejste stålkonstruktioner
  • Er omstillingsparat og har lyst til udfordringer med masser af gå-på-mod i en foranderlig dagligdag
  • Har mere end 5 års erfaring fra en lignende stilling indenfor en serieproducerende virksomhed
  • Er en god kollega med godt humør og let til smil
  • Er vedholdende, ambitiøs og selvkørende

Du er teknisk velfunderet og nysgerrig samt har erfaring med 2D- og 3D-modellering. Du er hurtig til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger og formår at se gode løsninger. Du er erfaren bruger af CAD-systemerne, helst INVENTOR, ligesom du er erfaren bruger af Office-pakken.

Du har en proaktiv, struktureret og selvstændig tilgang til løsning af dine opgaver. Du formår at håndtere flere opgaver samtidigt og har evnen til at arbejde effektivt både selvstændigt og i teams i internationale organisationer på tværs af organisatoriske niveauer. Du er stærk på kommunikation og evner at formidle teknisk kompleksitet på en simpel og ligefrem måde. Du motiveres af at opnå indsigt og udvikle dine evner. Da koncernsproget er engelsk, skal du beherske det på et højt niveau både skriftligt og mundtligt.

Nel Hydrogen tilbyder

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af T&D-afdelingen, som i dag består af 23 medarbejdere. T&D er delt i to områder Research & Technology samt Development. Du vil til dagligt indgå i Hardware Teamet, der er en del af Development. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke produktet og opgaven. Som ingeniør vil du i din dagligdag opleve fordelen af, at Produktudvikling og Produktion sker i samme hus lidt længere nede af gangen, så du har mulighed for at se og røre resultatet af dit arbejde.

Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og henvendelse

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen”. Samtaler afholdes løbende.

Forventet ansættelsesstart: snarest mulig.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristian Reinevald | PRO&CO | kr@proogco.dk | +45 9660 3200
Lasse Juul Rud Kvistgaard | Teamleder Hardware Teamet (konstruktion) | Nel Hydrogen | lahan@nelhydrogen.com | +45 2988 7146

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt


Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station®-brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen-teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

 

 

Læs om PRO&CO her

Gem job

PRO&CO
Publiceret: 13. november 2019

Arbejdssted

Herning