Enterprisechef

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere fordelt på fire afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.

Uggerly Installation A/S er en stor spiller på Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), hvor virksomheden har vundet en stor del af el-entrepriserne. Foruden dette projekt har Uggerly Installation en stor entrepriseafdeling, som beskæftiger sig med projekter indenfor bolig, kontor og industri. Til denne afdeling søges nu en dygtig

Entreprisechef

Spændende projekter i hele landet

Med reference til den tekniske direktør bliver du ansvarlig for entrepriseafdelingen bestående af 7 entrepriseledere, 40-60 elektrikere samt lærlinge. Dine opgaver bliver først og fremmest af ledelsesmæssig karakter, men du deltager ligeledes i projektstyring af større entrepriser inden for bolig, kontor og industri. Du laver beregninger på opgaver, fører tilsyn og planlægger de nødvendige arbejdstegninger. Du bidrager selv med projekter til afdelingen, da salg falder dig naturligt.

Du er uddannet el-installatør, maskinmester eller lignende og har ledelseserfaring samt erfaring med projektstyring af større entrepriser. Du har erfaring med beregning af opgaver, og du arbejder fortroligt med Microsoft Office-pakken. Det anses desuden som en stor fordel, hvis du har erfaring med brugen af Microsoft Projects samt Kalkia.

Som person er du selvstændig, initiativrig og kendetegnet af din gode forretningsforståelse. Du er en stærk og vedholdende leder, der går forrest, er tydelig i din kommunikation og tør sige din mening. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, og du sætter dig grundigt ind i processerne, hvor du udviser et stort overblik samt kan administrere at have flere bolde i luften. Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor du har fokus på kvalitet, god kundeservice og at nå de fastsatte deadlines.

Du bliver en del af en kompetent og motiveret afdeling i Aalborg, og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.  

Du tilbydes en spændende stilling i en velkonsolideret vækstvirksomhed. Du får et stort ansvar, personlige og faglige udfordringer samt mulighed for indflydelse og medbestemmelse, ligesom du i kraft af lederrollen får mulighed for at udvikle afdelingen og dine medarbejdere.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, og ansøgningerne bliver derfor behandlet løbende.

For yderligere information om stillingen kontakt direktør John Tveit, Sensu A/S på telefon 20 77 43 33.

For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 13. november 2019

Arbejdssted

Aalborg