Anlægschef til EP Anlæg

Vi er godt i gang med at elektrificere store dele af den danske jernbane, der på sigt skal skabe rammerne for en mere miljøvenlig og moderne jernbane med billigere og mere stabil drift. Elektrificeringen af jernbanenettet løber frem til 2026+, og hver enkelt jernbanestrækning er et selvstændigt projekt. Den omfattende opgave med at elektrificere jernbanenettet er samlet i Elektrificeringsprogrammet i Banedanmarks Anlægsdivision.?

Synlig ledelse i et landsdækkende program

Som anlægschef får du en dynamisk hverdag med ansvaret for kontrakten, fremdriften og samarbejdet med Elektrificeringsprogrammets totalentreprenør EPAS (Aarsleff og Siemens). Kontrakten dækker udrulningen af det nye kørestrømsanlæg på de af Banedanmarks strækninger, som ønskes elektrificeret og vi arbejder tæt sammen med de andre områder i divisionen.

Du vil referere til projektdirektøren for Elektrificeringsprogrammet og bliver en del af både programmets ledelse og den samlede ledergruppe i Anlægsdivisionen. Hertil kommer en spændende ledelsesudfordring med bl.a. at agere sparringspartner for projektchefer/projektleder i programmet og derigennem styrke og fastholde en god fremdrift i forhold til tid, budget og kvalitet. Medarbejdergruppen består af en række forskellige fagligheder, og det er dit ansvar at sikre et velfungerende hold på tværs af både fagligheder og projekter.

Målrettet, motiverende og med projekt- og personaleledelseserfaring

Du har en baggrund som ingeniør eller anden teknisk tilsvarende baggrund og erfaring med at styre store anlægsprojekter eller en projektportefølje af store og komplekse projekter. Erfaring med leverandørstyring samt økonomistyring af store projekter er ligeledes af stor betydning.

Du er resultatorienteret og målrettet med en klar og sikker beslutningsevne, og du er effektiv til forhandling og interessenthåndtering med en åben og positiv omgangsform. Din forretningsmæssige indsigt er skarp, og du sætter dig hurtigt ind i komplekse og tekniske problemstillinger. Udover din tekniske kunnen brænder du for ledelsesfaget og ønsker at kombinere de to egenskaber. Din ledelsesstil er uddelegerende og tillidsbaseret med et smil på læben, og du trives i en kompleks politisk styret organisation.

Vi forventer at du kan kommunikere og formidle mundtligt og skriftligt på forskellige niveauer f.eks. til lægmænd, rådgivere, teknikere og politiske interessenter – også på professionelt engelsk.  

Løn 

Du ansættes i henhold til AC -overenskomsten som chefkonsulent med personaleledelse, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt 

Vil du vide mere så kontakt projektdirektør Jette Aagaard. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 13. november 2019

Arbejdssted

Region Hovedstaden