Hands-on Shipping Coordinator med flair for processer og systemer i et internationalt miljø

 

Brænder du for transportplanlægning, transportoptimering, dokumentation af processer samt optimering af IT-systemer, og har du det rette fokus på effektiv eksekvering og høj kundetilfredshed? Så er jobbet som Shipping Coordinator i Vikans Customer Service i Skive måske din næste udfordring

Shipping - processer og optimering

Det bliver din centrale opgave at sikre en smidig afvikling af processer og en løbende optimering af shippingområdet, og du vil i tæt samarbejde med vores fabrikschef arbejde med løbende support og udvikling af WMS systemet. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Procesejer for shippingprocesser, herunder udvikling og dokumentation af processer samt træning af kolleger
  • Superbruger på shipping-software og WMS-system
  • Overvåge diverse IT-integrationer og sikre, at ordrer sendes korrekt til pluk
  • Udvikle WMS-systemet i samarbejde med Fabrikschefen
  • Implementering og drift af shippingaftaler med eksterne partner
  • Deltage i opfølgningsmøder med shippingpartnere
  • Supportere shipping-teamet i customer service med daglig transportplanlægning og eksekvering
  • Opbygge og vedligeholde relevant KPI-system for transportområdet
  • Deltage aktivt og hands-on i det daglige arbejde med udarbejdelse af transportdokumenter, priskalkulationer, reklamationsbehandling m.v.

Der er tale om en nyoprettet stilling og en udfordrende nøglerolle med mange snitflader såvel internt som eksternt i organisationen. Funktionen skal sikre løbende udvikling af vores shippingprocesser samt sikre en effektiv, daglig eksekvering og forventningsafstemning, så Vikan fortsat kan indfri kundernes høje forventninger omkring vareleverancer. Du bliver en del af vores Customer Service team i Skive og får reference til vores Group Customer Service Manager.

Erfaring med transportplanlægning, IT-systemer og optimering og dokumentation af processer

Du har formentlig en uddannelsesbaggrund som speditør, shipping assistent eller lign. Du har stærke IT-kompetencer og erfaring med shippingværktøjer og arbejder fortroligt med WMS- og ERP-systemer. Du har erfaring fra en lignende stilling og har arbejdet med procesforbedringer inden for shippingområdet. Du behersker både dansk og engelsk flydende, såvel mundtligt som skriftligt.

Struktureret og koordinerende problemløser med fokus på kundeorienteret leveringsperformance

Du er en dygtig kommunikator, arbejder godt i dit team, trives med den supporterende rolle og arbejder godt med mange bolde i luften. Med detaljen og den gode kundeoplevelse for øje er du samtidig garanten for, at opgaver og udfordringer følges professionelt til dørs, og du trives med en hands-on approach i det daglige arbejde, hvor det også sommetider er dig, der er bagstopper.

Du får en plads på holdet i en international vækst-virksomhed

Som medarbejder hos Vikan vil du opleve en stærk virksomhedskultur,der understøtter videndeling og personlig udvikling og en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kolleger. Din hverdag bliver international, og du vil opleve en åben informationskultur i en moderne virksomhed. Dine kommende kollegaer er stolte og dedikerede, og virksomheden har visioner og en klar vækststrategi. Løn og pensionsforhold aftales på markedsvilkår.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende og besætter jobbet, så snart den rigtige kandidat er fundet.


Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i over 120 år med hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedsleder i branchen og servicerer over 90 lande og har ca. 250 ansatte fordelt på 9 lande. Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere på Vikan.com

Ansøgningsfrist:
Løbende

Gem job

Vikan A/S
Publiceret: 14. november 2019

Arbejdssted

Skive