Controller - Byggeri

Krævende sags- og projektcontrolling, samt økonomisk rapportering og opfølgning

Jobbet:

Med reference til økonomidirektøren, og med udgangspunkt fra virksomhedens hovedkontor i Herning, skal du sikre en effektiv controlling, rapportering og løbende opfølgning på byggeprojekter i størrelsesordenen kr. 10 til 600 mio. Du bliver kraftigt inddraget i alle faser af projektet, både ved opstart, gennemførsel og frem til aflevering af det færdige projekt, hvor efterkalkulation og evaluering danner grundlaget for læring og korrigerende handlinger.

Ligeledes skal du, i samarbejde med økonomidirektøren, sikre en effektiv budgettering og løbende budgetopfølgning, således at du kan optræde som økonomisk sparringspartner og controller i forhold til både projektledelse, ledergruppe og direktion. Dette kræver, at du også er i stand til at udvikle og vedligeholde en række driftsøkonomiske analyser og modeller inden for kalkulation, økonomistyring og rapportering. Du bliver således ikke kun en ”analyserende baglinjespiller”, du skal også selv bære dine budskaber frem i front.

Virksomheden bygger over hele Danmark, og da en del af dine opgaver også vil bestå i hands-on opfølgning og økonomisk kontrol på byggepladserne, skal du være indstillet på en mindre rejseaktivitet.

Kvalifikationer:

Du har flere års praktisk erfaring med lignende opgaver erhvervet i en projektorienteret virksomhed – meget gerne inden for bygge- eller anlægsbranchen. Ligeledes har du en relevant, teoretisk uddannelse, der giver dig en detaljeret indsigt i controlling og økonomistyring.

Du har ligeledes erfaring med IT og de mekanismer, der får IT, økonomi og drift til at gå op i en højere enhed, og du kan formidle kompliceret stof i en let forståelig og motiverende form med fokus på det væsentlige. I det hele taget er det afgørende, at du er én af de økonomiprofiler, der både kan hente dine informationer og igen aflevere dine budskaber – helt ude på byggepladsen og i ”gummistøvler”.

Du er godt begavet med en stærk og selvstændig personlighed, hvor gennemslagskraft, overblik, stor arbejdskapacitet og vedholdenhed er væsentlige forudsætninger. Ligeledes er særdeles gode samarbejds- og forhandlingsevner afgørende for din succes, idet du skal evne at arbejde tværorganisatorisk og slå igennem på en motiverende måde. Du skriver og taler perfekt dansk.

Du tilbydes:

En spændende, personlig og faglig udfordring hos en økonomisk solid og velrenommeret byggevirksomhed. Du bliver en del af en engageret organisation med et dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme og initiativ er nøgleord, og hvor fundamentet for opgaveløsningen er højt drive og frihed under ansvar.

Virksomheden:

Byggevirksomheden JFP a/s, www.jfp.dk, med kontor i Herning og København, er inde i en rivende udvikling med et væld af spændende boligprojekter, erhvervsbyggerier, sygehuse, plejehjem og andre byggerier i størrelsesordenen fra 30-600 mio. kroner og en samlet årlig omsætning på knap 1 mia. JFP a/s er grundlagt i 1972 og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrer via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer. JFP a/s stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, de mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere.

Ansøg:

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Din ansøgning samt CV mærkes 01.11.31 via "Søg jobbet her" her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt.

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Ann-Sophie Christiansen
asc@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Gem job

erwin andersen a/s
Publiceret: 22. november 2019

Arbejdssted

Herning