Account Manager

Autobutler ønsker fortsat at være den bedste og mest anvendte online værkstedsportal på det danske marked. Derfor søger DEDIKATION for Autobutler en ny resultatorienteret ildsjæl, der ønsker at gøre en forskel ude hos værkstederne. Autobutler er en dynamisk virksomhed i rivende udvikling, med store ambitioner om fremtiden.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver består i at konsultere og optimere forretningen for Danmarks bedste autoværksteder, så de får det maksimale ud af deres medlemskab hos Autobutler. Du matcher derfor deres individuelle forretning, præferencer og opsætning med den ideelle pakkeløsning og giver dem indsigt i indtjening- og omsætningsmuligheder. Ydermere vil du rådgive værkstederne i online markedsføring samt vejlede disse i, hvordan de skaber loyale kunder. Du skal afholde dine kundemøder online.

Formålet er på sigt at opbygge din egen kundedatabase, der løbende skal plejes og udvikles. Du vil få stor feedback og hjælp til dit arbejde fra dine kollegaer, som besidder stort kendskab til branchen. Dine kundeopkald ud til kunden skal være kendetegnet af kvalitet (frem for kvantitet), hvor dit handelsgen skal vise den merværdi og omsætning, som vores nye kunder kan få igennem Autobutler. Autobutler vil oplære dig grundigt i deres forretning og systemer, det forventes til gengæld at du kommer med det rette gåpåmod og drive. Den ideelle kandidat er ydermere god til at arbejde i højt tempo og har gerne kendskab til autobranchen.

Som Account Manager hos Autobutler forventer vi, at du:

  • Har erfaring med B2B-salg både eksternt og via telefonen, med gode resultater på dit resume
  • Har dine argumenter på plads, elsker en god dialog og mestrer at lukke en handel
  • Er pålidelig, resultatorienteret og ambitiøs af natur
  • Synes det er inspirerende at være en del af en virksomhed, der har ambitioner og fortsat udvikler sig
  • Er motiveret af at ændre holdninger og fremgangsmåder i en traditionsbunden branche

Autobutler tilbyder:

Hos Autobutler er det stort fokus på at indfri mål samt at levere en høj kvalitet, men det er af ligeså stor betydning, at det ansatte har det godt og synes, det er sjovt at gå på arbejde. Autobutler virksomhed er ejerledet, og iværksætterånden lever stadig, hvilket betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling, når gode ideer bliver bragt på bordet. Derudover har vi fokus på:

  • Attraktiv fast løn og høj provision uden loft, samt attraktive arbejdstider
  • Faglige udfordringer indenfor salg, samt fokus på personlig udvikling
  • Et ungt, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet og en snert af god værkstedshumor
  • Fede og moderne kontorfaciliteter ved Lygten, Nørrebro
  • Gode arbejdsforhold med sociale arrangementer, frokostordning, massage, fitness og passionerede kollegaer

Om Autobutler:

Den prisbelønnede værkstedsportal autobutler.dk er en af Europas største digitale markedspladser for bilreparationer og tilbyder bilejere en nem måde at få tilbud på reparation af deres bil hos 2.000 tilknyttede autoværksteder i Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannien og Frankrig. Vi er uafhængige af værkstedsbranchen, og vores mål er, at alle skal føle sig trygge, når de afleverer bilen på værksted. Det har 500.000 bilejere haft glæde af siden 2010.

Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi gerne modtager dit CV og ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DEDIKATION på 71747478 eller info@dedikation.dk

DEDIKATION - Hire for attitude, train for skills!Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 15. november 2019

Arbejdssted

København NV