Projektleder til tværfaglige udviklingsopgaver

dol-sensors udvikler og producerer et bredt portofolio af sensorer til fødevareproduktion – alt fra simple temperatursensorer til avancerede kamerabaserede vejesystemer og cloud løsninger. dol-sensors vision er at være markedsledere, igennem innovation, på klima-, foder og managementsensorer til fødevareproduktion.

dol-sensors oplever stærk vækst og efterspørgslen på virksomhedens produkter er massiv. Ydermere er der øget interesse fra markedet på intelligente sensorer til fødevareproduktion.

Til at lede dol-sensors interdisciplinære projekter søges nu en

Projektleder til tværfaglige udviklingsopgaver

Vækstvirksomhed – HW & SW – Udviklingsorienteret

Med reference til dol-sensors’ direktør vil du blive ansvarlig for projekter indenfor udvikling af nye typer af sensorer, cloud og IoT- infrastruktur, samt integrationsprojekter i samarbejde med virksomhedens kunder og partnere. Som projektleder bliver du ansvarlig for 5-10 projekter ad gangen, og dine opgaver vil komme til at bestå af at lede udvikling af nye produkter, optimering og forbedring af produkter samt afprøvning af nye teknologier. Idet dol-sensors er en mindre organisation, samarbejder man også med eksterne konsulenter. Dine opgaver vil derfor også bestå af håndtering af konsulenter, dokumentation og kontrol af underleverandører.

Du har formentlig en universitets- eller teknisk uddannelse og kan med fordel have supplereret med certificeringer inden for IPMA, Prince2, Scrum eller lignende. Du har formentlig tidligere beskæftiget dig med enten HW- eller SW-udvikling. Det forventes, at du behersker Microsoft Office pakken, som minimum Word, Excel, Powerpoint eller Outlook, og at du behersker dansk og engelsk i skrift og i tale.

Som person er du nysgerrig, struktureret og inddragende i dit arbejde. Du er dygtig til at tilpasse dig, er udviklingsorienteret og har et drive, der kan engagere dig i flere projekter på én gang. Du er nysgerrig på dit arbejde og evner at finde løsninger på selv de sværeste projekter.  Du besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner, da du i dit arbejde vil komme til at samarbejde med forskellige virksomheder og kollegaer hos SKOV A/S og dol-sensors.

Du vil få fast arbejdssted i Glyngøre med en ugentlig arbejdsdag på kontoret i Aarhus, hvorfor det forventes, at du bor i en hensigtsmæssig kørerafstand til virksomheden i Glyngøre. Der vil derudover påregnes rejseaktivitet i mindre omfang, idet dol-sensors kunder og partnere har global tilstedeværelse.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende, og vi opfordrer derfor til at søge snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelsen rettes til Sensu A/S, Jørn Skarregaard på tlf.: + 45 28 92 86 74.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 15. november 2019

Arbejdssted

Glyngøre