Junior Account Manager

Vil du arbejde med B2B, selv bestemme hvad du får i bonus og have en fast høj grundløn alt efter dine kvalifikationer. Med andre ord – vil du have udviklingsmuligheder indenfor B2B-salg og på sigt være kørende sælger? Samtidig med at du er en del af et modent og resultatorienteret miljø, med fede sociale arrangementer samt daglige gimmicks såsom softicemaskine og badebassin om sommeren, FIFA-konkurrencer etc. Hvis Ja – så læs du bare trygt videre.

Det er alt sammen meget fint - tænker du sikkert. Men hvem skal jeg arbejde for?   

Virksomheden hedder Descom, og er en af Danmarks førende full-service IT-leverandører inden for hardware, software, serviceydelser og supplies. Så hvis du synes IT er fedt, så passer du rigtig godt ind hos Descom. Descoms kunder er at finde blandt de største virksomheder i Norden og med 35 dygtige medarbejdere, der holder til på kontoret i Ballerup, sætter de konstant nye standarder.   

Jobbet:  

 • Ansvarlig for retail segmentet. 
 • Salg af supplies.   
 • Rådgivning inden for IT-ergonomi og printertoner. 

Hvem er du:   

 • Du arbejder selvstændigt og er drevet af at nå dine mål.   
 • Du arbejder hårdt for at opnå succes, og du ved, hvad der kræves for at få succes.   
 • Har du erfaring med telesalg og salg inden for IT-branchen er det en fordel.   
 • Struktureret nok til at arbejde seriøst med pipeline.  

Det tilbyder Descom:   

 • Løn efter kvalifikationer og bonus uden loft.   
 • At blive en del af et dynamisk team hvor vi har det godt sammen.   
 • Mulighed for personlig udvikling i mange retninger.   
 • At blive en del af en stærk salgskultur.   
 • Sociale arrangementer, frokostordning og daglige konkurrencer.   

Du bliver en del af en virksomhed i vækst og med individuel sparring. At udvikle dig såvel personligt, som fagligt er en vigtig del af vores virksomhed. Ved daglige opfølgninger, coaching samt diverse salgsværktøjer, hjælper vi dig på vej til vores fælles målsætninger.   

Om Descom:   

Descom A/S er en af Danmarks førende it-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendtes kvalitetsmærker. Vi er full-service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm. Vores forretningskoncept er enkelt. Descom A/S ønsker altid at fremstå som en af Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment med den rigtige pris og med de rigtige kompetencer.   

I et marked med kraftig udvikling er det vigtigt, at du som kunde vælger en leverandør som har forståelse for dine behov, og som kan vejlede og hjælpe i et centralt tæt samarbejde. Vi er mere end 30 talentfulde medarbejdere, erfarne eksperter, inden for vores område. Vi arbejder i et fagligt miljø og brænder for at levere værdiskabende resultater og ydelser til vores kunder.   

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen at skrive til DEDIKATION på kontakt@dedikation.dk.   

DEDIKATION – Hire for attitude, train for skills!   Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 18. november 2019

Arbejdssted

Ballerup