Senior IT-sikkerhedskonsulent

Senior IT Sikkerhedskonsulent til et af Danmarks største IT-udviklingshuse i den finansielle sektor.

Brænder du for IT-sikkerhed, og har du mod på at udfordre din faglighed inden for feltet sammen med et team af dygtige kollegaer? Hays søger en erfaren IT-sikkerhedskonsulent til at blive en del af et af Danmarks største IT-udviklingshuse for den finansielle sektor.

Din nye arbejdsplads

Din kommende arbejdsgiver er et af de største IT-udviklingshuse i Danmark inden for finansverden og leverer totale IT-løsninger til den finansielle sektor. Virksomheden opfylder kundens behov for opdaterede, sikrede og stabile IT-løsninger på både teknologisk og systemmæssigt niveau, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Din nye rolle

Din kerneopgaver vil være at udnytte dine tekniske kompetencer til rådgivning om IT-sikkerhed på tværs af virksomheden. Du vil desuden benytte dine tekniske kompetencer til at sikre høj kvalitet af risikovurderinger og trusselsudredninger og skal have kompetencer der rækker til at kunne rådgive og styre projekter.

Med din faglige viden vil du være med til løbende at vedligeholde og implementere gældende Cyber-strategi og udbygge nødvendige kontroller af hele sikkerhedsområdet. Du vil have en bred kontaktflade med dine kollegaer internt i huset samt med eksterne medarbejdere i pengeinstitutter og øvrige samarbejdspartnere.

Din profil

Stillingen kræver en person med solid erfaring inden for IT-sikkerhed, samt erfaring med sikkerhedsaspekter omkring Cloud-løsninger og har arbejdet med Cyber Security. Erfaring som It-arkitekt og teamlead er en fordel.

Dine erfaringer dækker områder såsom Firewall & Proxy-teknologi, netværksanalyse, Netværksscanninger, Server hardening, Identity management, og ISO27001 eller Nist frameworket. Kendskab til container-teknologier og microservices er en fordel.

Derudover har du en stærk analytisk sans og bruger aktivt din tekniske viden i opgaveløsningen. Du er god til at formidle dig både på skift og i tale og kan sælge et budskab til alle niveauer i organisationen.

Det tilbydes du

Som Senior IT-sikkerhedskonsulent vil du komme til at arbejde i et dynamisk, inspirerende og engageret miljø. Som en naturlig del af jobbet får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt så vel som personligt.

Du vil blive en del af en professionel IT-sikkerhedsafdeling. Her vil du indgå i et erfarent team på 10 konsulenter, hvor samarbejdet er baseret på gensidig respekt, høj faglighed og der er plads til en humoristisk omgangstone samt medindflydelse.

Sådan ansøger du

Hvis du er interesseret i denne stilling, videresend venligst en kopi af dit CV til Rekrutteringskonsulent Jakob Damsted på jakob.damsted@hays.dk eller ring på +45 3338 3220 for yderligere spørgsmål.

Gem job

Hays Specialist Recruitment A/S
Publiceret: 19. november 2019

Arbejdssted

Midtjylland