Salgsorienteret servicemontør

El Gruppen A/S er en elektriker-virksomhed, der blev grundlagt i 1922 af Niels Thomassen. Virksomheden har indtil i dag bestået af omkring 20 mand og er vækstet til nu at have tilpasset sig de nye tider som moderne el-installationsvirksomhed. Virksomheden er i år blevet opkøbt af Uggerly Installation A/S, hvor den forbliver en selvstændig enhed. El Gruppen har mange års erfaring inden for blandt andet el-installation, sikring og adgangskontrol, it- og netværksløsninger og tilbyder gode løsninger til både private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn samt i Midtsjælland og Nordsjælland. El Gruppen har i deres arbejde fokus på høj kvalitet med et højt reaktions- og serviceniveau.

Til El Gruppen søges nu en dygtig

Salgsorienteret Servicemontør

Serviceopgaver – Salg – Kunderelationer

Med reference til El Gruppens afdelingsleder og overmontører bliver du ansvarlig for serviceopgaver og kommunikation med kunder samt for håndtering af løbende ad hoc-service- og monteringsopgaver.

Du er uddannet elektriker, og du har erfaring med tilsvarende opgaver. Du har en god IT-forståelse og behersker dansk i skrift og i tale. Som person er du serviceminded, ansvarsbevidst og kundeminded. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik, tager ejerskab for dine opgaver og trives i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Du er desuden kvalitetsbevidst og sætter en ære i at udføre dit arbejde i rette tid til rette kvalitet, således dine kunder får en tilfredsstillende service. Du trives med en stor grad af frihed under ansvar, hvor du får mulighed for selv at strukturere din dag.

Du bliver en del af en kompetent og engageret afdeling i Skovlunde, og det forventes derfor, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil. 

Du tilbydes nu muligheden for at blive en del af et godt team i en virksomhed i vækst. Du får en bred kontaktflade til både kunder og kollegaer, og du får muligheden for at bidrage til udviklingen af serviceafdelingen i det nye El Gruppen. Du vil opleve det positive ved en flad organisationskultur, hvor omgangstonen er familiær og uformel.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, og ansøgningerne bliver derfor behandlet løbende. For yderligere information om stillingen kontakt direktør John Tveit, Sensu A/S på telefon 20 77 43 33.

 

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 19. november 2019

Arbejdssted

Skovlunde