Valdbirn

Datatekniker - Infrastruktur

Vald. Birn A/S i Holstebro er en af Nordeuropas største støberikoncerner, og har datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 650 medarbejdere, heraf ca. 480 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Kan du se dig selv i disse værdier? - så er det måske dig vi ønsker at tale med.

STILLINGEN

Som et delelement i IT-strategien hvor vi er i gang med en optimering af forretningen, søger vi en teknisk dygtig og udadvendt infrastruktur specialist til vores team. Du vil referere til Group IT Manager.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Du vil indgå i et team på 6 IT-helte, som løser alt fra store migrerings- og udviklingsopgaver til ad hoc-brugersupport.

Pt. er vi midt i en spændende transformation, hvor vi moderniserer og effektiviserer vores IT-platform.

Da vi er en koncern IT-funktion, må der i kortere perioder forventes begrænset rejseaktivitet til vores selskaber i ind- og udland.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en relevant IT-uddannelse/baggrund.

Hertil har du erfaring med Microsoft, On Premise og Cloudløsninger, Office 365, Azure, Vmware samt eventuelt Cisco og Siemens netværk.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er fleksibel og selvstændigt arbejdende, men anlægger samtidig en teamorienteret, nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. Din tilgang til opgaverne er serviceorienteret og struktureret, og det er naturligt for dig at tage ansvar og overholde deadlines. Du motiveres af en god vekselvirkning mellem rutineopgaver og ad-hoc opgaver.

VI TILBYDER

En spændende og faglig udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed. Gagen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte HR Manager Morten Madsen på tlf. 3016 0115 eller Group IT Manager David S. Grønborg på tlf. 3016 0169.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Gem job

Vald. Birn A/S
Publiceret: 20. november 2019

Arbejdssted

Holstebro