Regnskabschef med ledelseserfaring

Hands-on regnskabsprofil til innovativt regnskabsteam med flad struktur og hurtige beslutningsgange

Jobbet:

Med reference til økonomidirektøren, og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Herning, bliver du ansvarlig for den daglige, regnskabsmæssige drift i koncernens moder- og datterselskaber. Du er en hands-on profil, der både evner selv at løse regnskabsmæssige opgaver, samtidig med at du kan lede og motivere afdelingens øvrige tre medarbejdere.

Du får en alsidig hverdag med en bred kontaktflade og en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Sikre et effektivt og retvisende bogholderi
  • Månedsløn til funktionærer
  • Udarbejdelse af månedsregnskaber
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter
  • Optimering af arbejdsgange og processer i bogholderriet
  • Diverse hands-on opgaver - du lander i et team, hvor man støtter hinanden og kæmper ryg mod ryg.

Derudover bliver du sparringspartner for økonomidirektøren og den øvrige direktion. Har du de rette forudsætninger, ser man gerne, at du udvikler dig til en bredere profil, hvor du også skal deltage i sagsanalyser og udarbejdelse af månedlige ledelsesrapporter m.v. Over tid får du således mulighed for at ”spille på en større bane” og udvikle dig både fagligt og personligt.

Kvalifikationer:

Du er en proaktiv regnskabsprofil med praktisk erfaring fra et lignende job, gerne erhvervet som regnskabschef. Alternativt er du en controller, der gerne vil videre, og har du høstet din erfaring i en projekt- eller produktionsvirksomhed, er det et yderligere plus. Alternativt sidder du i dag som revisor med ønske om at komme ”om på den anden side af bordet”. Uanset hvad er en basisuddannelse fra revisionsbranchen et stort aktiv.

Du er forretningsorienteret, analytisk og fremsynet, og du er typen, der hurtigt kan danne dig et overblik. Ligeledes falder det dig helt naturligt at tænke i optimering og automatisering af procedurer, der kan være med til at sikre en effektiv og værdiskabende regnskabsafdeling.

Du er proaktiv, ligefrem og uformel, og så er du samtidig en godt begavet ildsjæl, der ikke er bange for at ”smøge ærmerne op” og tage fat. Du brænder igennem, også på tværs af en organisation, og du evner at motivere din omverden, bl.a. via dit engagement og gode samarbejdsevner. Som leder falder det dig helt naturligt at skabe en stærk teamånd og et effektivt samarbejde på tværs af organisationen.

Du tilbydes:

En spændende, personlig og faglig udfordring hos en økonomisk solid og velrenommeret byggevirksomhed. Du bliver en del af en engageret organisation med et dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme og initiativ er nøgleord, og hvor fundamentet for opgaveløsningen er frihed under ansvar og selvstændighed. Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Virksomheden:

Byggevirksomheden JFP a/s, www.jfp.dk, med kontor i Herning og København, er inde i en rivende udvikling med et væld af spændende boligprojekter, erhvervsbyggerier, sygehuse, plejehjem og andre byggerier i størrelsesordenen fra 30-600 mio. kroner og en samlet årlig omsætning på knap 1 mia. JFP a/s er grundlagt i 1972 og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt egenproduktion inden for elementmontage, beton, murer og tømrer via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer. JFP a/s stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, de mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere.

Ansøg:

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Din ansøgning samt CV mærkes 01.11.32 og uploades her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt.

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Ann-Sophie Christiansen
asc@eandersen.dk
Tlf.: 64 41 48 40

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Gem job

erwin andersen a/s
Publiceret: 28. november 2019

Arbejdssted

Herning