Senior Accountant søges til veldrevet og serviceorienteret virksomhed i Virum


 

Beskrivelse

Som senior accountant forstår du vigtigheden af at holde den daglige bogføring ajour og prioritere dine opgaver for at assistere den daglige administration mest muligt. Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling på ti medarbejdere. Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens regnskabschef omkring bl.a. rapportering og optimering af processer. Hovedfokus vil være den daglige bogføring, men virksomheden skal overgå til nyt ERP-system og der vil således være mulighed for at udfordre de nuværende arbejdsgange og optimere. 

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Deltagelse i månedsluk
  • Sparring og rapportering med regnskabschefen
  • Optimering af arbejdsprocesser
  • Assistere med udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser
  • Lønkørsel
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en uformel virksomhed med fokus på en professionel behandling af kunderne. Der hersker en humoristisk og behagelig omgangstone i virksomheden. Virksomheden har eksisteret i knap 100 år og beskæftiger i dag mere end 4.000 medarbejdere, hvoraf ca. 100 medarbejdere er i administrationen. Virksomheden har solide vækstplaner for de kommende år, der gennemføres ved udvidelse af markedspotentialet og opkøb. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold inkluderende pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, fitnessordning og medarbejderarrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsbevidst og du har en struktureret, omhyggelig og detaljeorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har solid erfaring med opgaver i en regnskabsafdeling og er således i stand til at bevare overblikket ved flere samtidige processer. Du er nysgerrig og proaktiv og har lyst til at udfordre nuværende arbejdsprocesser. Dertil er du serviceorienteret og har gode samarbejdsevner på tværs af organisationen. Sidst, men ikke mindst, har du et godt humør og trives i en afdeling, der har let til grin.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer. Gerne erfaring med C5 eller E-conomic

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID / 3408
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Virum
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 22. november 2019

Arbejdssted

Virum