Rådgiver/Account Manager – Partner

Har du lyst til at bidrage selvstændigt til vores arbejde i at hjælpe danske virksomheder med økonomisk optimering af nye kunders nuværende løsninger indenfor miljø og sikkerhed.

Jobbet

Dine opgaver bliver at planlægge og gennemføre salgsbesøg til alle typer virksomheder (B2B). Du sælger koncepter, løsninger og outsourcing og har kontakt til både økonomiansvarlige såvel som andre i selskabernes organisation. Efter indgåede aftaler med kunden, vil du opleve solid støtte og tæt dialog hos dine kollegaer på hovedkontoret i Hørsholm. Der vil være masser af sparring og mulighed for at trække på de mere erfarne kræfter på kontoret.

Vi har travlt hos Bisgaard & Partnere, og derfor er det vigtigt, at du er i stand til at bevare overblikket og tage ansvar for flere opgaver på en gang. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt og med ansvar for dit eget område. Der er gode muligheder for den rette til at præge din egen hverdag og fremtid.

Du bliver en selvstændig del, som partner, af et velfungerende salgsteam i en meget ekspansiv virksomhed, som er Danmarks største indenfor sit felt. Dertil kommer en attraktiv indtjening, som er baseret på dine resultater. Sagt med andre ord, vi tilbyder hårdt arbejde, kan du levere varen, er afregning i top.

Din profil

Du har nogle års erfaring med salg af serviceydelser, koncepter og løsninger, hvor tilliden til dig og din person har været afgørende for din succes.

Du er et selvmotiverende konkurrencemenneske, der har lyst til at blive selvstændig, og kan færdes hjemmevant på alle niveauer hos kunden.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning: Send via knappen nedenfor.

Læs mere om virksomheden her: www.bisgaardpartnere.dk

Siden 1997 har vi rådgivet danske virksomheder i at realisere besparelser på budgettet for affaldshåndtering og sikkerhed, der dækker emner som brandsikring, redningsaftaler med mere. Vi tilbyder kompetent rådgivning til alle virksomheder uanset type, størrelse og beliggenhed.

Hvad vil vi?

Vores ide er et forretningskoncept, der giver penge i kassen både til vores kunder og os selv.

Vores styrke er et udbredt branchekendskab, der gør det vanskeligt at løbe om hjørnerne med os.

Vores mål er at nedbringe udgifter til affaldshåndtering og sikkerhed for vores kunder. En dag vil vi trække os tilbage og trække på smilebåndet i vished om, at hver en krone, vi har tjent, er beviser på de summer, vi har sparet for danske virksomheder.

Gem job

Bisgaard & Partnere
Publiceret: 6. december 2019

Arbejdssted

Midtjylland