Senior Software Udvikler

Bliv drivkraften i digitaliseringsrejsen i international vækstvirksomhed


Eltwin blev grundlagt i 1976 og er specialiseret indenfor styring og regulering elektriske motorer. Med base i Risskov ved Aarhus, og knap 300 medarbejdere i DK, Polen og Australien, udvikler og producerer Eltwin Group innovative, energieffektive produkter og systemløsninger af højeste kvalitet. Eltwin Group har siden 2012 været en del af NIBE Group.

Vil du udvikle fremtidens IT-platform til en virksomhed, der vil have verdens bedste processer?

Med reference til IT-chefen skal du skal designe og programmere løsninger i systemer på tværs af organisationen i både Danmark og udlandet og din primære opgave bliver at drive digitaliseringen af virksomhedens processer ved at forstå forretningens behov og udvikle moduler til Eltwins Integrated Management System (IMS).  

Du vil arbejde tæt sammen med den ansvarlige projektleder for IT-platformen og et mindre team i IT-afdelingen, hvor du udvikler og programmerer moduler til platformen så alle virksomhedens systemer og processer integreres i ét overordnet framework. Her arbejdes der web-baseret, primært i objekt-orienteret PHP (CodeIgniter), MySQL, SQL, HTML, CSS og JavaScript (Bootstrap).

Du får dermed en central rolle med stor indflydelse på forretningens fremtid og du får hands-on erfaring med udvikling og håndtering af komplekse og afgørende systemer for en international vækstvirksomhed, hvor der er fokus på balance og fleksibilitet i arbejdslivet, på et ansvarligt og sundt arbejdsmiljø og en stærk tilgang til CSR.

Hos Eltwin får du en unik mulighed for både personlig og faglig udvikling; du vil få udvidet din værktøjskasse og din forretningsforståelse i en virksomhed hvor kulturen bærer præg af stort fokus på høj kvalitet, engagement og udvikling samt en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Om Jobbet

Eltwin tilbyder et job, hvor du får frihed og mulighed for at udvikle intelligente løsninger til internt og ekstern brug i en rolle hvor du er med hele vejen og kan se resultaterne af dit arbejde. Du vil arbejde full stack og din hovedopgave er at støtte interne projekter, der skal realisere virksomhedens stærke digitaliseringsstrategi.

Du vil primært arbejde med implementering af IT-projekter i praksis, deltagelse i arbejdsgrupper vedrørende nye IT-projekter og udarbejdelse af IT-systemer fra start til slut som understøtter virksomheden og dens ledelsessystemer.

Heriblandt er Eltwins IMS et projekt, hvor du kommer til at spille en afgørende rolle. Systemet er en database og et værktøj til organisering og strukturering af virksomhedens væsentligste processer samt overblik over ændringer, faser og forandringer. Her vil du lære en masse om kvalitetsstyring og ledelsessystemer mens du arbejder i, og udvikler f.eks. Non Conformance Report-systemer mm.

Derudover vil du f.eks. også komme til at arbejde med optimering af nuværende undersystemer, forebyggende vedligehold gennem overvågning, opdatering af det nuværende ERP-system og implementering af integrationen mellem IMS og ERP, eller et nyt Costumer Relationship Management-system - og generel opsamling og anvendelse af metadata. Derved for du muligheden for at sætte dit præg på virksomheden i samarbejde med alle relevante projektdeltagere og interessenter på tværs af organisationen. 

Om dig

Fagligt er du en skarp programmør, du har et solidt kendskab til udvikling af webapplikationer i PHP og databaser og gerne +5 års erfaring. Du har desuden front-end erfaring i HTML, CSS og JavaScript og gerne erfaring med sikkerhed, Git, MS Servers, IIS og Exchange. Det er en fordel hvis du har siddet med programmering i et IMS system, men ikke et krav. Hvis du ikke har erfaring med SCRUM, er det vigtig at du har en interessen.

Som person trives du med at arbejde selvstændigt såvel som i teams og du foretrækker en direkte og uformel tone. Du har evnen til at få ting til at ske og du arbejder struktureret. Du har en god portion humor og er generelt positiv og målrettet.

Din ansøgning

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via "Søg jobbet her". Bemærk venligst, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler Nielsen på tlf.: + 45 26307323

Geografi: Aarhus

Kontaktperson: Søren Schøler Nielsen

Gem job

KARSBERG – rekruttering og headhunting
Publiceret: 27. november 2019

Arbejdssted

Aarhus