Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Har du potentialet til at blive økonomichef?

Er du revisor? Business controller? Eller sidder du i en anden regnskabsrelateret stilling? Og kribler det i dig for at tage skridtet og blive økonomichef med ledelsesansvar?

Så har vi jobbet til dig i Nordenta. Vi er en del af Europas næststørste dentalkoncern og har femdoblet bundlinjen i løbet af de sidste 10 år.

Nu har vi brug for dig til at fortsætte vores succes.

Velkommen til Nordenta

Nordenta er Danmarks største totalleverandør af produkter og ydelser til tandklinikker. Vores godt 100 kolleger leverer over 15.000 forskellige varenumre inden for forbrugsvarer, udstyr og indretning fra ledende producenter samt det Windows-baserede journaliseringssystem al dente.

Vi er ejet af den svenske LIFCO-koncern og hører sammen med selskaberne 3D Dental og al dente, som du også vil få ansvar for. En decentral arbejdstilgang gennemsyrer alt, hvad vi gør, og du vil få frihed til at sætte retningen for vores økonomiafdeling.

Led en økonomiafdeling med 2 medarbejdere

På vores hovedkontor i Hørning ved Aarhus får du ansvar for vores økonomiassistent og controller. Begge er meget selvkørende, og din vigtigste opgave vil bestå i at lede og fordele de daglige opgaver. I det hele taget bliver din hverdag meget alsidig og fri, men kort fortalt kommer du til at:

  • udarbejde årsregnskaber og klargøre månedsrapporter for vores 3 selskaber
  • få ansvar for debitor- og kreditorstyring i samarbejde med dine medarbejdere
  • sparre med vores CEO, Claus Holmgaard, omkring forretningsoptimering og -udvikling, så vi får endnu bedre kundeaftaler
  • indgå som en vigtig del af ledergruppen, hvor du informerer om tal og økonomi
  • varetage kontakt til det offentlige, revisorer og banker
  • Likviditetsstyring, indrapportering til det offentlige, vedligehold af anlægskartotek, overblik over indgåede kontrakter i huset, momsafstemning, kantineansvarlig, skatteregnskaber, implementering af ny love indenfor løn, personalejura, ferielov, overenskomster og masser af ”dagligdags” support i NAV og ad hoc-opgaver for hele huset.

Der vil være en kort oplæringsperiode, og så snart du har styr på basis, får du mulighed for at gå i gang med nye udviklingstiltag – fx hvor vi kan tjene penge, hvor vi kan sparre og meget, meget mere.

Erfaren økonomiprofil med lederambitioner

For at passe ind i denne stilling er det vigtigt, at du har den rette personlighed til at lede folk. Det vil sige, at du er en empatisk menneskekender, der forstår at lytte og være ydmyg, men samtidig kan du være fast og sætte en retning. Derudover har du:

  • en baggrund som fx revisor, business controller, cand. øcon eller lignende, hvor du har siddet med Excel-regneark og trukket tal ud til grundlag for større beslutninger
  • erfaring med årsregnskaber, debet, kredit, moms og controlling
  • gerne snuset til lederrollen – men det er ikke et krav, så længe vi kan se, at du har den rette personlighed
  • lyst til at være en del af en flad og uformel struktur, hvor alle, der kan og vil, får lov at løbe med bolden.

Vil du gøre karriere hos os?

Så tøv ikke med at søge. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tenna Schmidt Petersen på +45 7245 9013.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 12. december 2019 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Tenna Schmidt Petersen

Tlf. +45 72 45 90 13

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. november 2019

Arbejdssted

Hørning