Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Key account manager med driftserfaring fra hotelbranchen

  • Har du erfaring inden for hotelbranchen og gode salgsevner? Og vil du gøre karriere i en af Danmarks førende hotelrengøringsvirksomheder?

”Det er en ret alsidig stilling, da du både har salgsansvar og driftsansvar. Med den ene hånd opdyrker du nye kundeemner og vedligeholder eksisterende. Med den anden hånd har du driftsansvaret for housekeeping-afdelinger på hoteller rundt om på Sjælland,” fortæller adm. direktør Jan Hougaard.

Specialised ApS er en af markedets førende hotelrengøringsvirksomheder. Vi er garant for, at værelserne er rene og klar til tiden, hver dag, året rundt. Læs mere på www.specialised.dk.

Skab en solid karriere med opsøgende salg i centrum

Som key account manager får du primært ansvar for at opsøge nye potentielle kunder ved at aftale et møde for derefter at besøge kunderne og præsentere vores løsninger. Du bruger derfor størstedelen af din tid rundt omkring på hele Sjælland hos en lang række forskellige hoteller med 70+ værelser, som kan have gavn af vores housekeeping og hotelrengøring. Vi sørger selvfølgelig for en rigtig grundig oplæring, ligesom vi lærer dig vores tilgang og løsninger at kende samt hjælper dig med tilbudsarbejde og andre salgsopgaver.

Spil en nøglerolle i driften

Foruden din salgsrolle får du også ansvar for driften af de løsninger, vi har solgt til kunderne, så de lever op til vores høje standarder. Du får derfor driftsansvar for et antal housekeeping-afdelinger, herunder personale- og ledelsesansvar samt pleje af kunderelationen i tæt samarbejde med hotellernes oldfruer og supervisorer.

Du får base på vores hovedkontor på Avedøre Holme sammen med en håndfuld medarbejdere, der glæder sig til at få en ny kollega ombord. Lønpakken består af grundløn med tillæg pr. housekeeping-afdeling samt provision af salg til nye kunder. Derudover indgår du i vores pensions- samt frokostordninger.

Selvom vi startede i 2010 og ejerskiftede i 2017, så er vores hverdag præget af entreprenør- og iværksætterånd, og du får udstrakte muligheder for at påvirke både din egen stilling og vores måde at gøre tingene på,” fortæller adm. direktør Jan Hougaard.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

  • Der er flere indgange til stillingen, men vi leder efter en, der kender hotelbranchen indefra, som eksempelvis har været hotelchef, receptionschef eller lignende, så du har et godt kendskab til housekeeping, rengøring og anden hoteldrift.
  • Du har desuden erfaring med salg eller i hvert fald salgsevner, og du ved, at du kan bære ansvaret for et større antal medarbejdere samt håndtere hverdagens eventuelle konflikter på en konstruktiv måde.
  • Du har egen bil – vi tilbyder statens takster – og du kan begå dig på dansk og engelsk på et rimeligt niveau, da vi befinder os i en international branche.

Selvstændig kollega med ambitioner

Som person er du god til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og træffe beslutninger samt formulere dig godt og letforståeligt til mange forskellige medarbejdere, og ikke mindst i dialogen med vores kunder. Du formår både at tænke strategisk samt have det langsigtede udviklingsperspektiv i fokus – for øjeblikket efter at forholde dig til jordnære driftsopgaver, når der opstår en situation, hvor dine medarbejdere behøver dig.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

Har du spørgsmål til selve jobbet, er du velkommen til at ringe til adm. direktør Jan Hougaard på 5210 4365.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 24. december 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Fog

Tlf. +45 72 45 90 05

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 3. december 2019

Arbejdssted

Hvidovre