Teknisk sælger søges til Varig Teknik og Miljø A/S i Jylland

Har du et højt drive, og tænder du på salg? Har du interesse for teknik, og trives du i en selvstændig og opsøgende rolle med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til Varig Teknik & Miljø A/S i distrikt Jylland.

Jobbet

Med reference til salgschefen kvalificerer og opsøger du nye kunder samt plejer og udvikler eksisterende kunderelationer i Jylland. Du får ansvaret for at servicere og rådgive kunder i at finde den optimale affaldsløsning og at hjælpe kunden med at sikre grønne besparelser på energibudgettet. Din arbejdsdag vil primært bestå af salgsaktiviteter som kundebesøg, løbende opfølgning samt udarbejdelse og beregning af tilbud.

Hvem er du?

Du har erfaring med opsøgende salg, gerne projektsalg, og relationsopbygning, og du har en teknisk baggrund eller som minimum stor interesse for det tekniske, gerne inden for maskinbranchen, automationsbranchen eller lignende. Med din løsningsorienterede tilgang og positive indstilling formår du at tænke ud af boksen, pejle dig ind på kundens behov og sætte dig ind i kompleksiteten i de gældende krav på området. Du har salgsgenerne i orden, besidder et stort drive og motiveres af at rådgive og hjælpe kunder med salg for øje. Du har gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt, og har du kendskab til tysk, er det en fordel, men ikke et krav. Derudover er du rutineret bruger af Office-pakken.

Vi tilbyder

Du får ordnede forhold, realistiske budgetter, fast grundløn og pension samt bonus ved budgetopnåelse. Derudover stiller virksomheden en firmabil til rådighed. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores servicefolk i Jylland, og med fast base på dit hjemmekontor planlægger du selvstændigt din hverdag med back-up fra erfarne kollegaer på hovedkontoret i Sorø, som er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø med en humoristisk omgangstone og engagerede kollegaer.

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via "Søg jobbet her" nedenfor.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 30 851 331.

Om virksomheden

Varig Teknik & Miljø A/S rådgiver og hjælper virksomheder, institutioner og organisationer, der ønsker besparelser på energibudgettet med miljøvenlig og nem affaldshåndtering. Virksomheden leverer maskiner til affaldshåndtering og er eneforhandler på det norske, svenske og danske marked af alle produkter fremstillet af Husmann Umwelt-Technik GmbH. Varig Teknik & Miljø A/S har mere end 30 års erfaring inden for affaldsløsninger og tilbyder salg, service, udlejning og reparation af mobile og stationære komprimatorer, omlastestationer, neddelere og ballepressere samt skræddersyede specialløsninger. Virksomheden har afdelinger i Norge og Sverige og beskæftiger 19 medarbejdere i Danmark, hvoraf størstedelen har base på kontoret i Sorø på Sjælland. Varig Teknik & Miljø A/S samarbejder med nogle af de bedste producenter inden for affaldsbehandling, og Varigs produkter har opnået stor anerkendelse for deres gode kvalitet.

Du kan læse mere om virksomheden på www.varigteknik.dk.

Gem job

JKS
Publiceret: 4. december 2019

Arbejdssted

Jylland