Account Manager

Norsk Elkraft

Elkraft er et norskejet selskab med kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. De leverer el til nordiske virksomheder, og med Norsk El som el-leverandør og samarbejdspartner opnår nordiske virksomheder de lavest mulige totale el-omkostninger og den enkleste administration. Elkraft har speciale i virksomheder med mange leveranceadresser, eksempelvis butikskæder, eller virksomheder med mange lokalkontorer. Sammen med den øvrige Elkraft koncern garanteres det, at el-leverancen sker på en tryg, professionel og omkostningseffektiv måde. Virksomheden beskæftiger godt 100 ansatte hvoraf 19 medarbejdere er lokaliseret på deres kontorer i Vejle og Søborg.

Om Jobbet:

Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfølje, og skal i din hverdag have fokus på alle faser af B2B-salget, såsom:

  • Kvalificering af nye kunder.
  • Mødebookning.
  • Kundebesøg.
  • Tilbudsgivning og implementering/opfølgning til mindre og større virksomheder.
  • Bidrage med input til salgsteamet for at nå fælles mål.

Kundetilpasset rådgivning og efterfølgende lukning af kontrakt sker enten hos kunden eller via telefon og e-mail. Nysalg er centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

Hvem er du:

  • Du har god erfaring med account management og kan dokumenterer dette
  • Brancheerfaring er fordel men ikke et krav.
  • Du er en udadvendt person med fokus på resultater, og du har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer.
  • Du er ihærdig - og selvfølgelig ambitiøs.
  • Fortrolig med MS Office-pakken og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Derudover er det vigtigt at du er et naturligt salgstalent som kan arbejde selvstændigt, samt at du trives i et miljø med en travl hverdag og med fokus på salg.

Du tilbydes:

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer. Ansættelse i en vækstvirksomhed med god økonomi og gode udviklingsmuligheder. Og En lønpakke som forhandles individuelt på et attraktivt niveau med gode benefits.

Hos Elkraft er der meget store frihedsgrader og højt til loftet. Elkraft er en 100% salgsdrevet organisation, og med hovedsæde i Norge og kontorer i Danmark, Sverige og Finland spænder de vidt. Det gør medarbejdernes muligheder også. Der hersker en meget stor grad af frihed under ansvar, og mange muligheder for dem der kan og vil.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen at skrive til DEDIKATION på info@dedikation.dk eller ringe på +45 71 74 74 78

DEDIKATION - Hire for attitude, train for skills!Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 6. december 2019

Arbejdssted

Søborg