CFO

Er du drevet af at sikre økonomisk transparens og optimal økonomistyring? Har du international erfaring, og formår du at balancere fokus på stabil, daglig drift og strategisk udvikling? Så er du måske den CFO, vi søger til Flex Wind til opstart af nyt kontor i Danmark med base i Give eller Trekantområdet. Du vil få en strategisk vigtig position, hvor du kommer til at forme det fremtidige økonomiske fundament for en virksomhed i hastig vækst. Du skal forvente 60-80 rejsedage om året.

Optimering af økonomistyring og etablering af god regnskabspraksis

Du rapporterer direkte til Group CEO og er ansvarlig for virksomhedens samlede økonomistyring, regnskab og rapportering. Du vil være med til at sætte den strategiske dagsorden og få en nøglerolle i eksekveringen af denne. Et fokusområde vil være at udvikle, optimere og implementere en strukturel finansiel styringsplatform til understøttelse af væksten og virksomhedens ambitioner, herunder et nyt ERP-system. Du bliver leder for et team af tre-fire controllere og bogholdere fra distancen, idet de har base i Polen, ligesom du har fem controllere og bogholdere i indirekte reference med base i Brasilien. Desuden skal du sikre, at initiativer implementeres og skabe kontinuerlig udvikling i afdelingen og i virksomheden, og du bliver målt på at skabe gennemsigtighed i hele værdikæden for at lette beslutningstagning på ledelsesniveau. Centrale opgaver knytter sig til:

  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber, herunder konsolidering af datterselskaber
  • Økonomistyring og rapportering med vægt på arbejdskapital, cashflow analyser, forecast og likviditets- og risikostyring
  • Agere finansiel sparringspartner ved etablering af datterselskaber i nye markeder, fx omkring lovgivning i relation til international handel, skatteforhold og valutakurser
  • Transfer pricing
  • Samarbejde med banker og eksterne bogføringsbureauer.

Kommunikativ og særdeles selvkørende

Du har en finansiel uddannelse som fx cand.merc.aud., HD-R eller lignende og har solid erfaring med økonomi og regnskab i en international kontekst. Du har arbejdet i projektorganisationer, hvor du har været med til at modne de finansielle processer. Du er kendt for at have et godt overblik og for at være et skridt foran i dine analyser, fordi du hurtigt gennemskuer problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse. Dette, kombineret med din faglige viden, gør dig til en efterspurgt sparringspartner, både blandt lederkolleger og medarbejdere i organisationen. Yderligere er du struktureret og analytisk og bevæger dig i øjenhøjde på alle niveauer. På ledelsesniveau forventes det, at du byder ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Flydende engelsk og dansk i skrift og tale er et krav.

Send dit cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Dambo på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om virksomheden

Flex Wind leverer teknikere til installation og servicering af vindmøller og er markedsleder i Latinamerika og er nu også godt på vej til at få en stærk position på det europæiske marked. Det hele startede i 2003 under navnet Total Wind, og i 2011 blev datterselskabet Total Wind Brazil stiftet, som i 2017 blev adskilt fra resten af koncernen under navnet Flex Wind. Flex Wind beskæftiger ca. 220 medarbejdere i Brasilien og Polen, heraf ca. 200 teknikere. I 2020 åbnes et kontor i Danmark.

Gem job

People Executive
Publiceret: 11. januar 2020

Arbejdssted

Give eller Trekantområdet