Sales & Relations Manager søges til Trinity Hotel og Kon­fe­ren­ce Center i Fre­de­ri­cia

Trinity søger møde- & konferencemarkedets stærkeste newbizz sælger til at styrke kundeplatformen – er det dig? Vil du være med til at skabe oplevelser udover det sædvanlige for kunderne? Vil du være en del af en virksomhed, der arbejder med Værtskab i Særklasse og vil gøre Trinity til: Det bedste sted at være, når du skal være væk hjemmefra?

Om jobbet

Med reference til vores salgs- og udviklingschef får du ansvaret for at tiltrække nye kunder og styrke kundeplatformen gennem B2B newbizz i hele Danmark. Forretningsområderne er: møder, kurser og konferencer samt Hotel, Celebration og Events.
Du skal være med til at optimere de interne processer. Du får ansvar for realisering af de opsatte salgs- og platformsmål i forretningsplanen. Du medvirker til udvikling af salgskampagner og attraktive produkter samt sikrer gennemførelse og implementering af disse i tæt samspil med Trinitys ledelse. Du indgår som medlem af teamet i konferenceafdelingen, receptionen og celebration-/eventmedarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil indbefatte:

  • 100% målrettet newbizz canvas salg
  • Relationsarbejde i de netværk og events, der forventes at kunne generere salg
  • Videreformidling af feedback fra kunderne til en positiv udvikling/produkter
  • Ugentlig rapportering til ledelsen

Hvad er det bedste ved at arbejde på Trinity?

”Trinity er en forretning i konstant udvikling, og som medarbejder er man med til at styrke teamet, uanset hvilken afdeling man er ansat i. Værtskab i Særklasse er vores mantra både over for vores gæster, men også internt, ligesom God Arbejdslyst er i højsædet.”

Hvordan er du som sælger og kollega?

”Ukuelig og utrættelig sælger, der samtidig forstår at motivere og inspirere salgsteamet i gensalg og sikrer, at de fornødne indsatser foretages.  
Støttende og vejledende, så salgsteamet lykkes i deres daglige arbejde samt oplever succes. Bruger tillid og dialog i stram og målbar salgsstyring.”


Kvalifikationer

Du er sælger med et stort hunter-/slider-gen og en solid forretningsforståelse. Du kan dokumentere positive resultater fra tidligere ansættelser. Brancheerfaring vil være en fordel, men ikke et krav. Du har et bredt netværk og finder det naturligt at anvende det til at fremme salget. Du har flair for IT og indgående kendskab til CRM (gerne PipeDrive og Spectra Systems). 

Du har et højt energiniveau, er målrettet og præstationsorienteret. Du evner at motivere og inspirere kollegaer og kunder med et smil. Du har et stort drive og trives med selvstændige opgaver.

Du tager dine opgaver alvorligt uanset størrelse og kompleksitet. Du er udadvendt og passioneret, og med dine idéer kan du skabe nyt. 

Du tilbydes

En attraktiv stilling med en høj grad af frihed til at planlægge din egen hverdag. Du får indflydelse på processer og produkter, og din kreativitet vil blive værdsat. Du skal selv være med til at sætte KPI’er, og du tilbydes gode udviklingsmuligheder, som er tilpasset dine ønsker og kompetencer. 

Vi glæder os til at høre fra dig 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Trinity Hotel og Konferencecenter, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Engkjær på tlf. +45 61 63 07 90.

Om Trinity Hotel og Konference Center

Virksomhedens primære forretningsområde er at tilbyde møde, kursus- og konferencefaciliteter samt hotel og de relaterede produkter og serviceydelser der skal til, for at skabe optimale rammer og maksimalt udbytte ved afholdelse af møder, kurser, konferencer samt hotelophold.

Trinity er det perfekte hotel for dig, som har brug for overnatning et centralt sted i Danmark.
Herudover tilbydes weekend-, forlængede weekend-, ferie- og miniferieophold.

Desuden afholdes her også fester, såvel firmafester som fester af privat karakter, fx bryllup, konfirmation, fødselsdag og jubilæer.

Du kan læse mere på: www.trinity.dk

Gem job

JKS
Publiceret: 15. januar 2020

Arbejdssted

Fredericia