System­kon­su­lent

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastrukturer og kommunikationsløsninger. netIP er derfor med sine syv afdelinger i henholdsvis Thisted, Viborg, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og København en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for:

  • Datacenter, Kommunikation, Klienter, Outsourcing, Platforme og Digital forretningsudvikling

netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være tilstede for hinanden.

Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere på www.netip.dk.

netIP har krydset broen og udvidet sin lokation med et kontor i København. Vi har derfor brug for at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til det nye team. Derfor søges nu en dygtig systemkonsulent.

Vil du med på netIP’s rejse på Sjælland?

I samarbejde med seniorkonsulenten bliver du en vigtig del af opbygningen af netIP’s nye lokation på Amager, hvor du får mulighed for at bidrage til videreudviklingen af afdelingen og teamet. Du bliver tilknyttet en række kundeteams, hvor du får til ansvar at sætte dig ind i kundens behov for at finde de bedste løsninger. Som led i opstarten, forventer vi at du har mindsettet til at hjælpe, hvor det kræves, hvilket indebærer at du bl.a. kommer til at arbejde med support samt andre forskelligartede opgaver, som gør at enderne når sammen. Efterhånden som teamet bliver sat og afdelingen veletableret, vil du opleve udvikling i din rolle, og du vil derfor træde dybere ind i rollen som systemkonsulent.

Du har en bred viden indenfor IT og Microsoft-teknologier, hvor du generelt har en god forståelse for server, netværk og drift. Du har måske erfaring med support og trives med at have en rolle, hvor du omfavner en bred vifte af opgaver.

Du har lyst til at være en del af en opstartsfase, hvor dagligdagen er først er ved at blive formet, og hvor succes i hverdagen kræver, at alle tager deres tørn og løser store som små opgaver med et smil. Som person motiveres du af at gøre en forskel hos kunderne, hvor du formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med kunderne. Du trives i et teamorienteret miljø, hvor du forstår værdien af samarbejdet på tværs i organisationen. Du arbejder struktureret og proaktivt for at nå dine mål og leverer ydelser af høj kvalitet. Du er nysgerrig, og det falder dig naturligt løbende at holde dig opdateret med nye og eksisterende teknologier indenfor dit område. 

I netIP har målstyret ledelse veget pladsen for det hele menneske. Som del af netIP bliver du derfor ikke betragtet som midlet til at nå målet – du er målet. Lige præcis derfor er din indstilling, dine interesser og dine ambitioner nøglen til succes hos netIP. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams.

Du får fast tilknytning til vores nye kontor på Amager, hvor du bliver en vigtig del af at sikre vores stærke og dynamiske virksomhedskultur.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulenter fra Sensu A/S, Jeanet Bøjlund Bauer på +45 29 45 16 45 eller Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 15. januar 2020

Arbejdssted

København S