Sek­tions­le­der i Aarhus Kommune

 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, og sammen med 28.000 professionelle og passionerede kollegaer gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.

IT & Digitalisering, som er en del af Borgmesterens afdeling, dækker områder som IT-sikkerhed, digitalisering, systemarkitektur og IT-infrastruktur på tværs af kommunens 5 magistratsafdelinger og Borgmesterens Afdeling. Ambitionsniveauet er højt, og igennem visionær og professionel ledelse drives en moderne kultur i en afdeling, der bl.a. sikrer indkøb af ny teknologi, driver implementeringsprojekter og etablerer governance på IT-området.

Til afdelingen ”Sammenhængende Digitale Løsninger” under IT & Digitalisering søger vi nu en sektionsleder, som kan og vil stille sig i spidsen for de mange tiltag, der iværksættes for at sikre en effektiv og moderne digitalisering af Aarhus Kommune.

Stillingen

”Sammenhængende digitale løsninger” er en ny afdeling, og du kan derfor selv være med til at forme din rolle. Som Sektionsleder bliver du og din afdeling ansvarlig for at sikre fortsat stabil og professionel drift af alle kommunens fællessystemer, platforme såsom MS365, applikationer, PC’er og telefoner.

Aarhus Kommune er i gang med en omfattende digitalisering, hvilket medfører en lang række projekter faciliteret af din afdeling, og som går på tværs af alle 5 magistratsafdelinger og Borgmesterens Afdeling. Da ”Sammenhængende Digitale Løsninger” er i indgreb med samtlige ca. 50.000 brugere på Aarhus Kommunes fællessystemer, vil disse projekter også medføre en høj grad af stakeholder management samt change management fra både dig og dine medarbejdere.

Du bliver leder for ca. 20 medarbejdere, som tæller bl.a. teknikere, projektledere, arkitekter og digitaliserings- og implementeringskonsulenter, for hvem du skal sikre den rette faglige og personlige udvikling, opretholde motivation i dagligdagen, forestå medarbejdersamtaler og i det hele taget være kulturbærer og skabe sammenhold i en hektisk hverdag.

Afdelingen er desuden ansvarlig for indkøb af licenser, applikationer og hardware for Aarhus Kommune, og i denne forbindelse bliver du ansvarlig for et indkøbsbudget på 400 mio. kr. samt et driftsbudget på 40 mio. kr.

Du får en nærværende og deltagende leder, og sammen med ham og de øvrige Sektionsledere udgør I lederteamet i IT & Digitalisering, og sammen vil I drøfte tværorganisatoriske udfordringer og sparre om ledelsesmæssige og strategiske beslutninger.

Din daglige arbejdsplads er på Aarhus Rådhus.

Om dig

Vores foretrukne kandidat har solid ledelseserfaring fra en stor organisation og/eller en stor IT-afdeling meget gerne med erfaring fra digitaliseringsprojekter. 

Du er vant til at skabe resultater igennem andre, du kan sætte retningen og skabe rammerne for, at andre kan nå i mål. Du er en kompetent kommunikator og er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation. Også selvom den er kompleks, politisk og med flere bundlinjer.

Du nyder at få teknologien til at blomstre, således at dine kolleger, samarbejdspartnere og brugere opnår optimal udnyttelse af ”den digitale arbejdsplads”, og du forstår at kombinere din tekniske indsigt med din veludviklede forretningsforståelse.

Du trives i en dynamisk og til tider omskiftelig hverdag, hvorfor du også er en stærk forandringsleder, der er vedholdende, og som ved, at det lange seje træk giver de bedste resultater.

Du er god til samarbejde og skabe relationer, og du kan finde løsninger i situationer, hvor mange interesser kan være på spil.

Øvrige kompetencer:

  • Gerne forståelse for arkitekturen i O365 og Azure
  • Du er generelt opdateret om nye teknologiske muligheder
  • Erfaring med projekter, gerne i en ledende rolle
  • Nysgerrig, lyttende og pragmatisk
  • Struktureret og resultatorienteret

Du tilbydes

Dette er chancen for at blive et toneangivende omdrejningspunkt i digitaliseringen af Danmarks næststørste kommune og Jyllands største arbejdsplads. Du kommer til at arbejde sammen med et lederteam af særdeles engagerede og kompetente sparringspartnere, der bakker hinanden op og glædes, når den enkelte og lederteamet samlet set lykkes. Dette samarbejde vil forhåbentlig være både inspirerende og udviklende. 

Derudover er dette en enestående mulighed for at besidde en central placering i Borgmesterens Afdeling og være med fra start i skabelsen af den nye organisation omkring IT & Digitalisering. Siden 2013 har Fælles Service været i en rivende udvikling, og fra denne position vil man blive eksponeret bredt i organisationen og ultimativt have gode muligheder for at påvirke egen karriere over tid i en stor og spændende organisation. 

Du tilbydes naturligvis en attraktiv lønpakke og en særdeles konkurrencedygtig pensionsordning.

Løn og arbejdsvilkår fastlægges ved ansættelsen efter forhandling med rette faglige organisation.

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Aarhus Kommune, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg jobbet her nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Allan Rønne Gudbergsen på tlf. +45 3085 1333.

Gem job

JKS
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Aarhus