Me­ka­nikind­kø­ber til pro­duk­tions­virk­som­hed


Danfysik A/S i Taastrup søger dig, der vil være med til at styrke vores mekaniske indkøb i ind- og udland fra underleverandører af bearbejdede dele. Du bliver en vigtig del af Danfysiks fremtidige succes, når du med din tekniske indsigt sørger for rette pris og levering på vores mekaniske indkøb.

Mekaniske indkøb

Danfysik i Taastrup er en verdensførende producent og udvikler af partikelacceleratorer til forskningsverdenen, medicosektoren og industrien. Du bliver en del af et mindre team, der varetager mekaniske indkøb i tæt dialog med projektledere og designere.

Som indkøber tager du via Dynamics udgangspunkt i styklister og mekaniske tegninger. Du ’oversætter’ de tekniske tegninger og styklister til de indkøb, der er behov for, og du forhandler med de rigtige underleverandører om den bedste pris. Du følger løbende op både internt og eksternt. I denne stilling er du både praktisk indkøber, du sørger for, at ordren kommer i hus samt indgår større indkøbsaftaler med vores leverandører.

Vi er en mindre produktionsvirksomhed med en flad organisationsstruktur, så med en proaktiv tilgang til arbejdet kan du være med til at præge dit eget jobindhold inden for området.

Indkøber med teknisk indsigt

Du vil lykkes i jobbet, hvis:

  • Du har nemt ved at sætte dig ind i teknisk kompliceret stof og trives med at arbejde i ERP-systemer som eksempelvis Dynamics.
  • Du brænder for at sikre indkøb af rette udstyr til den bedste pris gennem dine gode forhandlingsevner.
  • Du er god til at læse og forstå tekniske tegninger og styklister, og du kan se, hvornår der er behov for at tage en dialog med designer eller projektleder.
  • Du kan lide at systematisere og afslutte rettidigt, og du arbejder effektivt og målrettet til opgaven er løst. Som projektindkøber/koordinator sætter du en ære i, at næste led får materialerne til tiden.
  • Du er selvkørende og arbejder helhedsorienteret
  • Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med indkøbsaftaler og strategisk samarbejde med leverandører.

Danfysik A/S

Vi udvikler, designer, producerer og servicerer udstyr til forskning, healthcare og industri. Vores produkter omfatter partikelacceleratorer og tilhørende komponenter, herunder magnetsystemer, magnetstrømforsyninger og instrumentering. Vi eksporterer til hele verden og er en af de førende leverandører på området. Danfysik A/S er et helejet datterselskab af Teknologisk Institut.

Se vores hjemmeside her: http://www.danfysik.com

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Betina Thunestvedt Norsk på telefon 72 20 19 93.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den 21. januar 2020.

Da vores rekrutteringsproces foregår elektronisk, er det vigtigt, du angiver korrekt e-mailadresse i ansøgningsformularen. Hvis den er ukorrekt, vil du ikke modtage svarbrev fra os.

Gem job

Teknologisk Institut
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Taastrup