Dygtig sælger med sans for det kun­de­spe­ci­fik­ke salg

”Det er meget mere end traditionelt salg. Du skal tænde på at se muligheder og sætte dig ind i kundens behov. Vi har mange forskellige produkter og løsninger. Du rådgiver og sparrer med kunden, så I i fællesskab kan finde frem til en løsning der passer til netop deres virksomhed.” fortæller salgschef Anders Hildan.

Er du sulten efter karriere, succes og gode kolleger, og har du lyst til at udvikle dit salgstalent i en stilling, hvor du ringer ud med et stærkt brand i ryggen?

Hvem er vi?

MediaXpress er en medievirksomhed med fokus på bygge- og anlægsbranchen. Vi har specialiseret os i at kommunikere vores kunders budskab ud til den rigtige målgruppe i form af forskellige markedsføringspakker på kryds og tværs af online- og trykte medier. Vores online medier kan ses her: www.byggeri-arkitektur.dkwww.bygge-anlaegsavisen.dk.

Du har kontakten med mellemstore og store virksomheder

Du ringer ud til en lang række mellemstore og store kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, som kan få glæde af vores digitale medier. Det er ingen hemmelighed, at telefonsalg kræver en indsats, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at klæde dig ordentligt på. Og så er det en stor fordel, at vi er et meget veletableret og populært medie inden for vores branche, så vores kunder kender os allerede.

”Du sælger populære løsninger, der giver virksomheder mulighed for at ramme deres målgruppe meget præcist. Og vi er alt andet end et callcenter – vi er et sted, hvor det skal være hyggeligt og sjovt, samtidig med at vi er professionelle,” fortæller Anders.

Branchens stærkeste team og særdeles gode karrieremuligheder

Du bliver en del af et stærkt og ungdommeligt salgsteam på 20 kolleger med fælles morgenmad om mandagen og øl eller sodavand fredag eftermiddag. Vi investerer ikke bare i at have en god hverdag, vi forventer også, at du benytter dig af vores udviklingsmuligheder i form af salgskurser, ligesom du med tiden kan blive key account manager med ansvar for din helt egen kundeportefølje. Derudover kommer du ud på kundemøder samt messer for at skabe nye relationer og pleje eksisterende kunder. Vi er fleksible med arbejdstider, men vi arbejder fra mandag til fredag kl. 8.30 til 16.30.

”Vi har det supergodt, og jeg er sikker på, at nye kolleger kan lide at være her,” forsikrer Anders.

Har du blod på tanden, og er du klar til en solid salgskarriere?

  • Der er flere indgange til jobbet – måske har du salgserfaring fra en lignende stilling eller fra butik, men vi hører også gerne fra dig selvom du ikke har salgserfaring, hvis du ved, at du har et skjult og stærkt salgsgen og lysten til at prøve dig selv af i en stilling med store udviklingsmuligheder.
  • Du er klar til at suge salgserfaring til dig, og du arbejder målrettet for at blive en endnu dygtigere sælger, ligesom du ved, at det i starten vil kræve en stor indsats at sælge via telefonen, men at du på sigt opbygger din egen portefølje.

”Du skal være klar til og have lyst til at træde gaspedalen i bund. Så du skal kunne lide salget og det at være på. Men du skal også være initiativrig samt fuld af gode ideer. Og så skal du have lyst til at få kunderne i hus i et fedt salgsjob med store udviklingsmuligheder her hos os,”slutter Anders.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via boksen ”Søg jobbet her”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Mediaxpress A/S
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

København

Job hos virksomheden