Key Account Manager

 

Er strategisk salgsopbygning og eksekveringskraft dine styrker, og har du salgserfaring med B2B-segmentet fra produktion eller procesindustrien? Har du erfaring med selvstændigt at gennemføre alle salgets faser i en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Så er du måske den KAM, vi søger på vegne af vores kunde, til en nyoprettet stilling.

Key account management og strategisk forretningsudvikling

I rollen som KAM bliver din opgave at tage hånd om virksomhedens kundeportefølje, hvor dit fokus vil være at sælge virksomhedens innovative og bæredygtige produkter til både eksisterende og specielt nye kunde inden for primært FMCG-segmentet og anden industri. Du bliver budgetansvarlig for dit eget distrikt, Sjælland, og du bor derfor gerne her. Du har mulighed for at arbejde ud hjemmefra eller fra virksomhedens salgskontor i Køge. Hovedkontoret er placeret i Jylland tæt ved Aarhus. Du refererer til salgschefen for Sjælland, som ligeledes er bosat her.

Det er essentielt, at du forstår den værdikæde, du er en del af, og at du kan arbejde tæt sammen med både interne og eksterne stakeholders for at sikre kvalitet i leverancen. Centrale bidrag i rollen knytter sig til:

  • Udvikling af go-to-market strategier herunder afdækning af relevante kunder og potentiale
  • Beregning og udarbejdelse af tilbud. Både dem som virksomheden naturligt inviteres til, men også dem, som du selv aktivt skal opsøge
  • Være one point of contact mellem kunden og virksomheden i tilbuds-, opstart/implementeringsfasen, samt intern projektleder på strategiske kundeudviklingsprojekter i samarbejde med bl.a. logistik, produktion og konstruktion
  • Evne at forhandle med den professionelle indkøber med styr på fakta, men også evne at være i øjenhøjde og have fokus på at sælge værdien af løsningen
  • Overholdelse af salgs- og omkostningsbudgetter samt tids- og aktivitetsplaner

Endelig er du en aktiv medspiller i at professionalisere salget, sales excellence og forsat understøtte virksomhedens professionelle tilgang til salgsprocessen, pipelinemanagement, salgstræning etc. med afsæt i strategisk afledte must win battles og fokusområder.

Proaktiv og energisk teamspiller med forretningsforståelse

Du kommer fra en lignende stilling inden for produktion eller procesindustri, hvor du har tilegnet dig indgående erfaring med løsningsssalg. Du har en god forretningsforståelse og forstår vigtigheden af at sælge løsninger, som både gavner kunden og forretningen. Din succes afhænger af, at du kan bruge dit høje drive og skabe resultater både selvstændigt og som en del af et team. Du forstår vigtigheden af at arbejde tæt sammen med operations og supply chain og øvrige funktionaliteter for at blive en succes, så dit fokus kan være i markedet. Som person er du troværdig og engageret omkring de produkter, du sælger, og du har en vinderattitude. Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, primært Excel og PowerPoint. Har du kendskab til SAP, er det kun en fordel, men ikke et krav. Sidst, men ikke mindst, begår du dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Spændende mulighed i en dynamisk organisation

Du tilbydes en spændende og varieret hverdag i en innovativ og bæredygtig virksomhed, der er blandt de største i Europa inden for sit felt. I Danmark tæller virksomheden 180 og over 600 medarbejdere fordelt i Skandinavien. I denne stilling vil dine resultater være synlige, og du motiveres således af at bidrage til en ambitiøs vækststrategi.

Ansøgning og cv

Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Naja Gissel (61684126). Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job

People Executive
Publiceret: 22. januar 2020

Arbejdssted

Køge (Hjemmearbejdsplads)