Soudal Danmark søger en dygtig Pro­dukt­rå­d­gi­ver, til at præ­sen­te­re vores produkter for den pro­fes­sio­nel­le hånd­vær­ker, samt vores for­hand­le­re i Jylland og på Fyn

Jobbet:

Din primære arbejds opgave vil bestå i at arbejde med ”fugebussen”/ demobilen fra Soudal, samt forhandlerbesøg med fokus på relations opbygning, rådgivning, kampagneintroduktioner, hyldeoptimering, demo af vores produkter, kursus for vores forhandlere, ordreoptagelse m.m. Du skal hele tiden have fokus på at yde vores kunder den optimale service og ad den vej opnå det fulde Soudal-potentiale, som den enkelte butik indeholder.

Kvalifikationer:

Du har min. 3 års erfaring med salg, og har en eventuelt håndværksmæssig baggrund. Det er vigtigt, at du er bekendt med hvilke krav der stilles til os som leverandør, for at kunne levere til dagens byggeri. Du er loyal og en vedholdende type der motiveres af en hverdag med høj demo/salgs aktivitet samt en masse km på landevejen for at servicere vores mange glade Soudal-kunder. Erfaring med salg til byggebranchen er et stort plus men ikke et ufravigeligt krav idet vi vægter personlighed, punktlighed, viljestyrke og integritet højere.

Du er typen, som vil give vores kunder den bedste oplevelse/introduktion - hver gang! Du er udadvendt med gennemslagskraft og er tillidsskabende i din dialog. Du arbejder struktureret og følger altid op på opgaver og leverer altid til aftalt tid. Som menneske trives du med mange bolde i luften og ”blomstrer” i et konkurrencepræget miljø.

Det er vigtigt at du har hænderne ”skruet rigtig på” og kan lide selv at tage fat, og have fingrene i dejen, hvad enten det er på messer med høj demo aktivitet af vore produkter, eller ved byggepladsen med gennemgang af diverse projekter, for at finde den rigtige løsning på opgaven.

Vi tilbyder:

En krævende og udfordrende plads på Team Soudal med et selvstændigt arbejde, medansvar og dynamik. Du får en vigtig rolle i vores fortsatte vækst i Danmark og vi tilbyder konkurrencedygtige vilkår indeholdende fast løn, gulplade-firmabil, fri telefon og pensionsordning+sundhedsforsikring.

Ansøgning og yderligere information:

Send din relevante motiverede ansøgning samt CV, mærket ”Produktrådgiver” ved at klikke på "Søg jobbet her".

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Lars Kristensen på telefon 26 20 20 29.

Soudal er den største uafhængige europæiske producent af tætnings-, klæbemidler og polyrethanskum til professionel og privat brug. Soudal, som er en belgisk familievirksomhed med over 50 år på bagen, er med en omsætning på 830 millioner EUR i 2018, 3000 ansatte og 19 produktionssteder på 4 kontinenter en international aktør og ekspert indenfor kemiske konstruktionsspecialiteter.

www.soudal.dk

Gem job

Soudal Danmark
Publiceret: 23. december 2019

Arbejdssted

Jylland & Fyn