Teamleder - trans­port­sy­ste­mer

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger en Teamleder med projektledelseserfaring til enheden Transportsystemer (TS). Du bliver ansvarlig for team- og projektledelsen af eksisterende og kommende TS-metro og letbane projekter.

Du vil blive ansat i Systems Teamet bestående af 25 engagerede tekniske specialister, Design-, Test- og Interface Managers. System Teamet har til opgave at sikre, at design og installation af systemer i metro og letbane bliver leveret af TS-entreprenørerne i henhold til kontraktspecifikationer fra infrastrukturprojekternes start gennem design og installation til test og idriftsættelse.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane gennemfører store internationale anlægs- og transportprojekter med fokus på bæredygtig kollektiv transport for Hovedstadsområdets borgere og besøgende. Det er en spændende og travl periode for selskabet hvor vi i 2019 åbnede Cityringen med 17 nye stationer og en ny tog-flåde. I 2020 vil fokus være på test og idriftsættelse af metrolinjen til Nordhavnen, samt de tidlige designfaser for udvidelsen af Cityringen til Sydhavnen og etablering af Letbanen, Ring 3 med forventet åbning i henholdsvis 2024 og 2025. Derudover er Metroselskabet og Hovedstadens Letbane ansvarlig for fremtidige transportudviklingsprojekter til understøttelse af Københavns udvikling (bl.a. Lynetteholmen).

Ansvarsområder

 • Sikre TS-entreprenørens leverance i henhold til de kontraktuelle krav og i overensstemmelse med de andre entreprenører
 • Kvalitetssikring af leverancen i henhold til kontraktkrav
 • Koordinering af opgaver og ressourcer internt på tværs af projekter
 • Sikre sparring og koordinering med og mellem de tekniske specialister og systemansvarlige
 • Agere tovholder gennem projektets faser fra design, installation til test- og commissioning
 • Rapportering af status og fremdrift til management
 • Sikre planlægning og dokumentation af system-installationer og funktionalitet sammen med de øvrige interne og eksterne aktører

Baggrund

 • Kendskab og erfaring med transportsystemer og +10 års erhvervserfaring
 • Har erfaring med tværfaglig projektledelse
 • Gode kommunikations- og stakeholder management egenskaber
 • Vant til at samarbejde med projektledere, specialister og entreprenører
 • Stor indsigt i flere af følgende discipliner/systemer: Signalsystemer, test&commissioning, M&E-systemer, SCADA
 • Behersker dansk og engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt
 • Kendskab til design, installation og test af transportsystemer
 • Erfaring fra arbejde på infrastrukturanlæg, med fokus på det overordnede systemdesign

Personlige egenskaber

Du skal være dygtig til at styre samarbejdet på tværs i organisationen og med entreprenører. Du udviser engagement og faglig stolthed, motiveres af nye udfordringer og tager ejerskab inden for dit ansvarsområde. Vi ser gerne at du er beslutningsdygtig, resultatorienteret, god til at prioritere og kan bevare overblikket i tilspidsede situationer. Du er troværdig, overbevisende og professional i din tilgang og arbejder selvstændigt med brug af sparringspartnere og andre omkring dig for at opbygge din faglige viden.

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med store ansvarsområder i en dynamisk organisation i udvikling. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, og en arbejdsplads hvor fokus på sikkerhed og et godt arbejdsklima med gode kolleger har høj prioritet.

For yderligere information om jobbet, venligst kontakt Konstitueret Systems Manager, Lotte Kludt på tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist:

29-01-2020

Arbejdssted:

Ørestad

Kontaktperson:
Lotte Kludt

Telefon: +45 3311 1700

Hjemmeside:

www.m.dk

Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane 

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden. 

Vi er 300 engagerede medarbejdere og ca. 500 rådgivere, der arbejder i et internationalt miljø med højt kvalificerede specialister fra ind- og udland. Vi har det overordnede ansvar for driften af metroen og for at anlægge nye metrolinjer og den kommende letbane i alle faser fra udvikling, projektering, udbud samt anlæg og drift 

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Staten og Region Hovedstaden. 

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

København