Aka­de­mi­ker til ambitiøst in­ve­ste­rings­pro­gram

Metroselskabet søger med tiltrædelse hurtigst muligt en akademiker til selskabets store investeringsprogram for den eksisterende metro (M1 og M2).

Investeringsprogrammet består af en række initiativer, der skal vedligeholde og udvide kapaciteten i M1 og M2 over de kommende 10 år. Initiativerne skal planlægges og implementeres samtidigt med, at metroen fortsat skal køre med høj driftsstabilitet.

Du vil få en bred opgaveportefølje, herunder støtte til team- og lederudvikling, prioritering af opgaver og ressourcer, sparring til projektledere, involvering af interessenter, forandringsledelse mv. 

Jobbet udføres i tæt samarbejde med programkontorets øvrige medarbejdere og med stor kontaktflade både internt og eksternt.

Jobbet

Vi har høje ambitioner med investeringsprogrammet, og du vil skulle bidrage med at skabe et solidt grundlag for arbejdet med programstyringen, herunder at  identificere, fastlægge, beskrive og vedligeholde de metoder, standarder og processer, der anvendes. 

Du vil selvstændigt skulle bidrage med projektledelse og planlægning af aktiviteter, der understøtter forandringerne og parathedsarbejdet i relation til projekterne, samt opfølgning på risici, gevinster og økonomi i programmet. Dertil kommer planlægning og gennemførsel af workshops for projektledere, udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg til styregruppe, ejerkreds mv. samt ad hoc opgaver, herunder høringssager, budgetnotater mv.

Der er tale om en stilling, som du i høj grad kan være med til at præge og udvikle.

Kvalifikationer

Vi søger en medarbejder med en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, og gerne med relevant erhvervserfaring - herunder sekretariats- eller ledelsesbetjening - fra kommune, ministerium, styrelse, store infrastrukturprojekter e.l.

Du har erfaring med program- og/eller projektstyring. Du arbejder struktureret med fokus på fremdrift, og du er en stærk organisator og koordinator, der formår at planlægge og tænke fremad, samt inddrager interessenter.

Du har veludviklede samarbejdsevner og stor erfaring i tværfagligt samarbejde i en stor organisation. Du er åben og imødekommende, ligesom du sætter en ære i at følge op i forhold til dine ansvarsområder.

Du har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk, og du har flair for analyseopgaver og talbehandling, tekniske kompetencer samt god indsigt i og forståelse for de politiske betingelser, som offentligt ejede selskaberne er underlagt. Derudover er det afgørende, at du er god til at holde mange bolde i luften og går til arbejdet med en god portion humor - også i en travl hverdag.      

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team- og Programleder Signe Bondo Ellegaard på tlf. +4572424989.

Ansøgningsfrist:

29-01-2020

Arbejdssted:

Ørestad

Kontaktperson:
Signe Bondo Ellegaard

tlf: +45 3311 1700

Hjemmeside:

www.m.dk

Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane 

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden. 

Vi er 300 engagerede medarbejdere og ca. 500 rådgivere, der arbejder i et internationalt miljø med højt kvalificerede specialister fra ind- og udland. Vi har det overordnede ansvar for driften af metroen og for at anlægge nye metrolinjer og den kommende letbane i alle faser fra udvikling, projektering, udbud samt anlæg og drift 

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Staten og Region Hovedstaden. 

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

Ørestad