Øko­no­mi­me­d­ar­bej­der

Én af vores kollegaer skal snart nyde sit velfortjente seniorliv. Derfor søger Finansforbundet en ny dygtig kollega til vores økonomiafdeling på 5 medarbejdere.

Udover at styre forbundets centrale økonomi, udfører vi blandt andet opgaver for forbundets kredse i form af fakturabetaling, bogføring og udarbejdelse af regnskaber. Desuden varetager vi økonomifunktionen for Copenhagen Fintech Lab og Finanssektorens Feriefond. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • Fakturering og opfølgning på debitorer
  • Betalinger, bogføring og afstemning af kreditorer, moms og bankkonti.
  • Kvartalsrapportering
  • Medvirke ved udarbejdelse af budgetter og regnskaber, budgetopfølgning mv.
  • Lønkørsler og indberetning af moms mv. til SKAT.

Faglige kvalifikationer og erfaringer

Du har en relevant uddannelse inden for regnskab og minimums 2-3 års erfaring fra lignende stilling. Du har stærke IT-kompetencer, og specifikt erfaring med Microsoft Excel og gerne BS 365 eller Navision. Har du erfaring med at arbejde i Zexpence, vil det være et ekstra plus.

Som medarbejder og kollega er du stabil, effektiv og struktureret, og du har en analytisk og systematisk tilgang til dine opgaver. Samtidig er du fagligt nysgerrig, udviklingsorienteret og trives med at arbejde i en intern servicefunktion.

Personlige egenskaber

Du er selvstændig, men også indstillet på at arbejde i et team med højt humør. Du er ansvarsbevidst og arbejder på en gang hurtigt og omhyggeligt med opgaverne. Du er udadvendt og trives med travlhed i en hverdag, hvor du er tæt på dine kolleger i åbent kontorområde.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling på fuld tid i et stærkt fagligt miljø, med attraktive løn- og arbejdsvilkår efter intern overenskomst. Vi lægger vægt på din fortsatte kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Tiltrædelse 1. april 2020.

Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomikoordinator Christian H. Louby på 6155 3536 eller områdechef Nicolai Fischer-Bogason på 6120 9773.

Ansøgningsfrist torsdag den 6. februar 2020.
Indledende og uddybende samtaler: Henholdsvis den 21. og 24. februar 2020.

Ansøgning mærket ”Økonomi-medarbejder” sendes til hrm@finansforbundet.dk att. HR-Konsulent Annette Holck. Vores forbundshus er beliggende Applebys Plads 5, 1411 København K.

Om forbundet: I Finansforbundet tror vi på fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, så det tjener mennesket – ikke omvendt.  Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus på at give vores mere end 55.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, så de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.

Gem job

Finansforbundet
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

København