Dygtig og engageret regn­skabs­chef søges til vel­e­tab­le­ret virk­som­hed i Ringsted


Beskrivelse
Som regnskabschef bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion. Du vil referere til den administrerende direktør og indgå i virksomhedens ledelsesgruppe. Du vil få en central rolle i virksomheden og have en stor kontaktflade ud til hele organisationen. Der er gode muligheder for at sætte sit aftryk på virksomhedens administrative processer og for at kunne påvirke dagligdagen.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Betalinger
 • Lønbehandling
 • Månedsrapportering
 • Lagerstyring
 • Kontakt med bank, revisor, forsikring mv.
 • Diverse analyser og rapporter
 • Ansvarlig for IT-systemer
 • Personaleadministration
 • Ad hoc-opgaver.

Om virksomheden
Der er tale om en veletableret og vækstende service- og grossistvirksomhed, som leverer og monterer industrimaskiner og forestår den tilhørende service. Virksomheden har eksisteret i femten år og har udviklet sig til at være en af de helt centrale spillere på markedet inden for deres niche. I virksomheden er der ca. fyrre ansatte, men til dagligt vil du sidde på kontor med ti medarbejdere. Blandt medarbejderne hersker der stor loyalitet, da man hjælper hinanden og løfter i flok. Omgangsformen er uformel, direkte og humoristisk.

Personlige kompetencer
Du har erfaring fra en lignende position og gerne inden for en lignende branche. Du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og effektiv. Det forventes at man selv tager bolden, så snart man er inde i tingene, hvorfor det er nødvendigt, at du er selvkørende, proaktiv og tager ansvar. Da du vil få en stor kontaktflade, er det ligeledes vigtigt, at du er serviceminded samt har en positiv og professionel tilgang til andre. Som person er du robust, handlekraftig, humoristisk og tør at bidrage med din holdning.

IT-kompetencer
Stærke IT-kompetencer og gerne erfaring med C5 eller Navision.

Erfaring & uddannelse
Erfaring vigtigere end uddannelse.

Sprog
Dansk og lettere engelsk.

Kontaktpersoner
Torben Jørgensen og Christina Laursen.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Job ID: 3435
Kontrakt type: Fast stilling
Arbejdstid: Fuldtid
Løn: Løn efter kvalifikationer
Sted: Ringsted
Ansættelsesstart: Hurtigst muligt

Gem job

ProSelection
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

Ringsted