Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Bliv værk­steds­chef – og en del af le­der­grup­pen

 • Er du på udkig efter din første lederstilling
 • Eller har du allerede ledererfaring, og kunne du tænke dig at komme tættere på beslutningerne i en mindre produktionsvirksomhed?

Hos DanTools bruger du dagligt din faglighed som værktøjsmager, når du leder og fordeler arbejdet for vore erfarne og dygtige medarbejdere i værkstedet. Du bliver samtidig en del af ledergruppen og kan være med til at sætte retningen for virksomheden.

Stå for den daglige ledelse af vores værksted
Som værkstedschef får du ansvaret for at koordinere og planlægge arbejdet for – og sammen med – vores 8 værktøjsmagere samt 1 elev. Vi er et traditionelt værktøjsmagerværksted, og vi arbejder med moderne CAD/CAM plus 3D-konstruktionstegninger. I værkstedet laver vi støbeforme til den produktion, vi selv varetager for vores kunder, men det sker også, at vi laver forme direkte til kunderne.

Helt konkret får du ansvaret for at:

 • planlægge og delegere arbejdet og opgaverne i værkstedet
 • varetage den daglige ledelse af dine medarbejdere
 • udarbejde estimerede timer/priser på nye værktøjer (eller reparationer til eksisterende)
 • besvare tekniske spørgsmål i direkte dialog med vores kunder
 • samarbejde med vores projektkoordinator i forhold til at tage nye værktøjer fra konstruktion til endelig validering og produktion.

Kom tæt på beslutningerne
Du bliver en del af ledergruppen, hvor du samarbejder med vores kvalitetschef, chefen for plastproduktionen, chefen for montage, økonomi- og HR-chefen samt vores administrerende direktør. Vi holder 2 ugentlige produktionsmøder samt et mere overordnet ledergruppemøde hver 14. dag.

Der er derfor gode muligheder for at være med til at forme din afdeling og få indflydelse på, hvor vi skal hen som virksomhed, hvis du har interesse for den del af forretningen.

Plads til både erfaring og læring
Vi er åbne for at høre fra både dig, som sigter efter dit første deciderede lederjob – og dig, som måske har ledererfaringen, men gerne vil tættere på beslutningsprocesserne. Her er rum til at forme jobbet efter netop dine kompetencer, og vi ser frem til at høre, hvad du kan byde ind med.

Du overtager rollen fra vores nuværende værkstedschef, som i fremtiden vil fokusere mere på konstruktionsdelen. Det betyder i praksis, at du får en grundig overlevering, og at du altid kan få sparring fra en kollega, som har indgående kendskab til værkstedet og virksomheden.

Værktøjsmager med lederevner

 • Du er uddannet værktøjsmager eller tilsvarende – og gerne også værktøjstekniker.
 • Du har 5+ års erfaring med værktøjsproduktion.
 • Det er en fordel, hvis du har ledelses- eller projektlederfaring – som minimum har du evner og interesse inden for ledelse.
 • Du trives med at arbejde administrativt, og du kender gerne til de processer og procedurer, som følger med en ISO9001-certificering.
 • Kan begå dig på engelsk
 • Har rimeligt kendskab til Excel og Office generelt
 • Har kørekort og bil

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tenna Schmidt Petersen på 72 45 90 13.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 5. februar 2020 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Tenna Schmidt Petersen

Tlf. +45 72 45 90 13

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 22. januar 2020

Arbejdssted

Grevinge