Direktør (po­ten­ti­elt me­de­jer­skab)

Unik udfordring:

Priess Steel A/S er en nystartet mindre dansk virksomhed, der leder efter en ny kommercielt og afsætningsorienteret direktør. Beliggenhed Vinderup.

Virksomheden er et spin-out af Priess A/S og har overtaget alle aktiviteterne inden for infrastrukturstål. Priess Steel er sat op som et salgsselskab, idet produktionen er outsourcet. Det drejer sig om ordreproduktion og salg af både standardiserede og kuldetilpassede løsninger. Salget sker i dag på hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder i direkte salg til offentlige og private kunder samt forsyningsvirksomheder.

Opgaven egner sig til en hands-on salgsperson og ”købmand”, som selv vil gå forrest i salget og kan lede en mindre organisation. Produktprogrammet er teknisk, og vedkommende skal kunne sælge teknisk komplekse løsninger. Der er tale om bygge- og infrastrukturmæssige løsninger og projektopgaver, og vedkommende skal forstå projektsalg inden for byggeri og anlæg.

For den rette Direktør kan medejerskab på attraktive vilkår efter nogen tids ansættelse komme på tale.

Kunne dette være din fremtidige udfordring, så send en kort profil af dine forudsætninger til Jens Lübeck Johansen på mail: jlj@jlj-consult.dk. Se også www.priess-steel.com.

Gem job

Priess Steel A/S
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Vinderup