Hegn­sin­spek­tør

Er du allerede nu Danmarks mest empatiske og karismatiske sælger, og er det tid til at kickstarte din salgskarriere? Du er typen, der altid taler med mennesker. Uanset om du er til fest, er i parken eller hjælper kunder i butikken, kommer du i snak og får folk til at fortælle deres historie. Hvorfor ikke bruge de evner på næste skridt i din karriere som kørende salgskonsulent?

Du skaber alligevel altid relationer i dag, hvor du arbejder. Gør det hos KIBO Sikring A/S 
Som det mest naturlige i verden danner du relationer med dine kunder. Du får altid folk omkring dig til at føle sig trygge, simpelthen fordi du er tillidsskabende. Så kom. Bliv en del af KIBO Sikring A/S og få masser af gode dialoger med en masse nye, spændende virksomheder hver dag.  

Om KIBO Sikring:
Hos KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer vi små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning samt brandsikring. KIBOs kunder tæller kongehuset, institutioner, forsyningsselskaber og en lang række virksomheder. Dem hjælper de med enkle stand alone-løsninger, som fx opsætning af hegn og skydeport, samt store komplekse sikringsløsninger, hvor brandsikring, mekanisk sikring og elektronisk overvågning er integreret i én samlet løsning.  

Sælg servicekontrakter og hegnsreparationer 
3 dage om ugen starter du bilen og kører ud til kunderne i dit distrikt i trekantområdet. Hos kunderne laver du inspektion af deres hegn og giver tilbud på at få det udbedret, ligesom du også kaprer konkurrenters kunder. Humlen i dit produkt er, at dine kunder får den bedst mulige service og får repareret deres hegn hurtigst muligt. 

Med ambitioner kommer målrettet arbejde. Med målrettet arbejde kommer succes 
Du er ambitiøs. Det har altid været naturligt for dig at ville være den bedste. Da du var barn, blev du altid 5 minutter efter træning og øvede det perfekte ”Mikkel Hansen”-hopskud eller slog sekunder af din hidtidige bedste 100 meter. Det er bare den, du er. Du vil udvikle dig.  

KIBO har opnået gode resultater, og vil lære dig at gøre det samme 
Nu er du klar til næste skridt. Du er vant til at betjene kunderne – det har du gjort masser af gange – men du har måske aldrig fået decideret salgstræning. Det vil du have. Og du vil lære fra kollegaer, der har dokumenteret succes. Og så synes du, at det er fedt at være en del af ungt team, som har det sjovt sammen.  

KIBO udvikler dig ud fra dit kendskab til dig selv
Du har sikkert erfaring fra detailbranchen, som kanvassælger eller som mødebooker. Men det er dine personlige egenskaber, der gør dig succesfuld hos os. Du ved, hvor du er god og hvor, du kan forbedre dig. For kun ved at kende dine udviklingsområder kan du forbedre dem. Det hjælper KIBO dig med. Hver dag. Derfor bliver du hele tiden en bedre sælger. Så når du sidder overfor kunden, ved du præcis, hvad du skal tilbyde.  

Vi har stillingen klar til dig 
Så kom! Fortæl KIBOs kunder om deres produkter! KIBO laver tekniske løsninger, der holder tyvene ude og kundernes ting inde. Det er kun et spørgsmål om ambitioner, hvor du ender, for KIBO tror på, at innovative, ambitiøse mennesker kan og er forpligtet til at gøre en forskel. Så kom og vær en del af et hold, hvor dine karrieremuligheder hele tiden udvikler sig.  

Kendskab til Office pakken og Navision er et stort plus.Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 15. januar 2020

Arbejdssted

Havdrup