Bu­tiks­chef til Telenor Svendborg

 

Til vores Telenor-butik i Svendborg søger vi DIG! Dig, der har lysten til at indgå i et stærkt team, og som besidder evnen til at opnå ambitiøse salgsmål. Du drives af god ledelse og kan skabe et team, der når de opstillede salgsmål og som giver kunderne en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at komme igen og anbefaler Telenor til deres venner og familie.  

Du er motiverende, kan sælge og skabe den gode kundeoplevelse 

Gennem coaching af dine medarbejdere er du nøglen til, at dit team leverer sublime kundeoplevelser samtidig med, at butikken opnår gode salgsresultater. Din fornemmeste opgave bliver derfor at udøve god ledelse og skabe resultater via andre. Dette gør du bl.a. ved at koordinere aktiviteter, engagere dig i dine medarbejdere og sikre, at deres motivation altid er på sit højeste. Vi leder efter en nærværende lederprofil, der ikke er bange for at gå forrest og agere rollemodel for butikskonsulenterne. Du er derfor ikke bleg for at udøve ”On the Floor Leadership” og indgå aktivt i dialogen med kunden. Du er kvalitetsbevidst og følger procedurer samtidig med, at du har fingeren på pulsen og er tilgængelig for dine medarbejdere.

Som butikschef bliver dine opgaver blandt andet

 • Udvikle, coache og motivere dine medarbejdere, så de oplever individuelle succeser på daglig basis – herunder anvende vores værktøj #FeedbackFraChefen
 • Sørge for at de kerneværdier, som kendetegner Telenor, efterleves af medarbejderne i butikken
 • Sikre indfrielse af butikkens budgetter og være med til at sætte nye fremtidige mål
 • Samarbejde med distriktschefen om at få butikken til at levere gode resultater
 • Vedligeholde Telenors veludviklede træningskultur gennem fx morgen- og aftentræning inden for bl.a. produkter, kampagner og performanceoptimering
 • Medvirke aktivt til hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader
 • Sikre driftsopgaverne i butikken gennem Concept Manager

Du er inspirerende og har et højt energiniveau

For at lykkes som vores nye butikschef er det vigtigt, at du sætter mennesket først, har en energisk tilgang til dit arbejde og drives af at skabe resultater. Du brænder for ledelse og finder din motivation i at lede og udvikle andre. Ligeledes er du nysgerrig på at møde nye mennesker og trives i hverdag, hvor der er fart over feltet. Vi ser gerne, at du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og at du målrettet prioriterer feedback både ift. egen og andres udvikling. Som person er du tillidsvækkende samt pålidelig, og du formår at træffe beslutninger på et velfunderet og oplyst grundlag. Du har en selvsikker fremtoning, prioriterer teamwork og har en tolerant tilgang til andre. Folk lytter til dig og dine holdninger hvilket skyldes, at du er god til at forklare ting og gør det på en måde, der er målrettet personen eller gruppen, som du står overfor.

Derudover forestiller vi os, at idealkandidaten har:

 • Erfaring med driftsledelse i praksis
 • Erfaring fra retail-, detail-, eller telebranchen
 • Erfaring med forskellige salgsteknikker, herunder erfaring med opsøgende salg fra fx via telefon- eller butikssalg
 • En HH eller en butiksuddannelse

Vi tilbyder 

En hverdag i Telenor, der på globalt plan er en af verdens største televirksomheder. I Danmark er vi også en af de største og med vores netværk samtidig en af de bedste. Som nyansat vil du gennemgå et skræddersyet introduktionsforløb, hvor du bliver klædt på til rollen, produkterne, Telenor og telebranchen. Udover helt unikke kollegaer og et fantastisk sammenhold tilbyder vi: 

 • En plads på holdet i verdens 6. største teleselskab
 • Fast grundløn efter aftale, kvalifikationer og gældende overenskomst.
 • Pension, sundhedssikring og månedligt udbetalt, teambaseret bonusording
 • Spændende karriere- og udviklingsmuligheder
 • Uddannelsesforløb, der støtter din personlige og faglige udvikling.  
 • Ledelsesansvar og attraktiv telefoni 

Interesseret? 

Så søg jobbet online. For at komme i betragtning til et job i Telenor, er det vigtigt at ansøgningen indsendes elektronisk via linket og at den ikke afleveres i butikken eller sendes på mail.  

Du er mere end velkommen til at kontakte HR Rekruttering på rekruttering@telenor.dk eller Distriktschef Martin Callsen på mcal@telenor.dk, hvis du skulle have spørgsmål.  

Vi glæder os til at høre fra dig!   


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 8 lande, og på verdensplan hjælper vi over 133 millioner kunder med at kommunikere. Danmark er et fokusområde for Telenor. Her er vi mere end to tusinde medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Gem job

Telenor
Publiceret: 15. januar 2020

Arbejdssted

Svendborg