Kørende salgschef søges til GSV Region Øst

 

Er du Danmarks sejeste salgschef? Har du solid erfaring med oplæring, udvikling og motivation af sælgere? Og vil du være med til at udvikle Danmarks største og bedste udlejningsvirksomhed, hvor der samtidig investeres i gode kollegaer og godt arbejdsmiljø? Så er det dig, vi søger til GSV!

Menneker før maskiner

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er 100% danskejede og er landsdækkende med vores 21 moderne afdelinger. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger.

Om jobbet 

I denne nyoprettede stilling vil du, med direkte reference til regionsdirektøren, få ansvaret for at drive salget i hele Region Øst gennem vores sælgere, der alle skal arbejde tæt sammen med vores afdelinger i regionen på tværs af produkt- og kundesegment.  
Du vil få ansvaret for alle eksterne sælgere i regionen, pt. 6 stk., som du forventes at følge tæt i deres daglige arbejde med henblik på at sikre opfølgning på KPI’er, individuel salgstræning og motivation.  

Dine primære opgaver omfatter: 

 • Planlægning, kommunikation og opfølgning på salgsindsatsen i Region Øst
 • Deltage aktivt i relevante kundemøder bl.a. igennem sambesøg
 • Udvikle og eksekvere salgsplaner 
 • Sikre hands-on implementering af salgsstrategien
 • Sikre retvisende kommunikation og efterlevelse af strategi og KPI’er til regionsdirektøren
 • Fokus på og forbedring af medarbejder- og kundetilfredshed med henblik på optimering af indtjeningsgrad
 • Udvikling af egen kundeportefølje efter aftale med regionsdirektøren 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en formel uddannelse inden for salgsledelse og har solid erfaring med oplæring, udvikling og motivation af sælgere. Du evner at sætte dig ind i tallene i en grad, så du kan sparre herom med regionsdirektøren og kommunikere tallenes betydning videre til salgsteamet. Kendskab til maskinudlejnings- og byggebranchen er en fordel, men ikke et krav.

Du vil i høj grad arbejde på landevejen, hvor du:

 • Trives med at være i dialog med sælgere og afdelinger på tværs af organisationen
 • Er en dynamisk og motiverende teamplayer
 • Holder overblikket, er struktureret og kan kommunikere et budskab klart
 • Er en velfunderet bruger i CRM-systemet SuperOffice
 • Taler og skriver dansk, engelsk og også gerne tysk på forhandlingsniveau

Virksomheden tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en stor virksomhed i vækst og udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet, kundeværdiskabelse og arbejdsmiljø. 

Virksomhedsstrukturen er flad, og vi hjælper hinanden, hvor der er behov. Din nærmeste kollega vil være salgschefen i Vest, som du forventes at sparre med løbende.

Denne stilling giver dig mulighed for at færdes i en uformel og dynamisk organisation, i en voksende virksomhed, hvor dit bidrag vil have en vigtig indflydelse på strategiske beslutninger. Du vil med andre ord være tæt på der, hvor det hele sker. Du vil få mulighed for at udfordre organisationen og at blive udfordret, samtidig med at din udvikling og dit bidrag er med til at drive forretningen fremad.

Du vil få gode udviklingsmuligheder og mulighed for at præge rollen og arbejdsopgaverne.

Løn og øvrige vilkår forhandles individuelt og efter kvalifikationer. GSV tilbyder desuden pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for GSV, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia H. Budolfsen på tlf. +45 3085 1291. 

Om virksomheden

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er en danskejet virksomhed og er med vores landsdækkende afdelingsnetværk og brede produktportefølje den største aktør i markedet. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger. Som totalleverandør kan vi levere alt til et byggeprojekt: entreprenørmateriel, arbejdsplatforme, lifte & kraner samt letvogne, skurvogne og moduler.

Gem job

JKS
Publiceret: 17. januar 2020

Arbejdssted

Hedehusene