Mar­ke­tin­gansvar­lig

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden har det seneste årti oplevet stor vækst og beskæftiger i dag omkring 320 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland.

Til at udvikle og eksekvere virksomhedens marketingstrategi søges nu til en nyoprettet stilling en selvstændig og proaktiv 

Marketingansvarlig 

Har du lyst til at løfte Uggerly Installations marketingindsats til et nyt niveau?

Som marketingansvarlig ved Uggerly Installation kommer du hele marketingpaletten rundt og får en unik mulighed for at sætte dit eget præg på marketingplanen. Du får ansvaret for den samlede marketingindsats, hvor du, med en naturlig interesse i- og flair for at opsøge nye kreative muligheder, skaber opmærksomhed omkring Uggerly Installation såvel lokalt som nationalt. Dette indebærer, at du arbejder ud fra en målrettet strategi med virksomhedens tilstedeværelse og content på Facebook og LinkedIn, hvor du særligt vil have fokus på employer branding og den gode historie gennem billeder og film. For at gøre virksomheden endnu mere synlig, vil du også have ansvaret for SEO-optimering samt virksomhedens hjemmeside. Du vil ligeledes have fokus på forskellige salgskampagner med det formål at underbygge de enkelte afdelingers salg.

Vi leder efter dig, der har erfaring med at igangsætte og gennemføre marketingindsatser både online og offline. Du har en relevant uddannelse inden for marketing, men vigtigst af alt er du opsøgende i dit arbejde og formår at omsætte din kreativitet til en hands-on strategi. Dit store drive gør, at du formår at arbejde selvstændigt. Du har flair for IT og har lysten til at holde dig opdateret omkring de nyeste tendenser.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får muligheden for at være med til at designe din egen rolle, og derved få indflydelse på stillingens varierede opgaver.

Du vil referere til administrationschefen, så det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomheden i Aalborg Øst. Da du vil blive marketingansvarlig for hele virksomheden, vil der være arbejdsdage i virksomhedens afdelinger på Sjælland.

Interesseret?

Hvis du kan se dig selv i stillingen og har lysten til at blive en del af Uggerly Installation, så send os din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende, og vi opfordrer derfor til at søge snarest.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Jeanet Bøjlund Bauer, Sensu A/S på telefon 29 45 16 45.

For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 20. februar 2020

Arbejdssted

Aalborg