Senior Business Analyst

Vores kunde er en ekspansiv international distributør af kapitalvarer, som er markedsledende indenfor sit felt. Virksomheden er kendetegnet af et dynamisk og engageret team af dygtige medarbejdere, hvoraf hovedparten er på hovedkontoret i Aalborg. De øvrige medarbejdere sidder på egne salgskontorer i tre andre lande.  

Til at understøtte virksomhedens fremadrettede vækst søges nu en Senior Business Analyst.

Prissætning og databehandling for international distributør

Du tilbydes nu muligheden for at bidrage til væksten, kundeoplevelsen og konkurrenceevnen hos en ambitiøs og salgsorienteret virksomhed, der er førende på et dynamisk og fremtidssikret marked. Du får rig mulighed for at gøre brug af dine analytiske evner, samtidig med at du tilegner dig værdifuld international erfaring.

Du bliver, med reference til virksomhedens E-commerce Manager, ansvarlig for at prissætte en lang række spændende produkter, implementere retningslinjer indenfor prissætning samt analysere salg- og indkøbsdata. På baggrund af disse analyser præsenterer du konklusionerne til eksempelvis salgsafdelingen, ligesom du anvender dem i forbindelse med implementering af forskellige systemer, automatisering af processer og lignende. Du samarbejder ligeledes med udviklere og projektleder omkring forskellige digitaliseringsprocesser, hvor data i virksomhedens systemer eksempelvis skal forbindes med data i kundernes systemer. Her har du blandt andet til opgave at opstille kravspecifikationer til udviklerne.  

Du er uddannet indenfor økonomi, matematik, statistik, IT eller lignende, og du har erfaring med at arbejde analytisk i en virksomhed. Du har stærke IT-kundskaber, og du er især stærk i Microsoft Excel. Det er en fordel, hvis du ligeledes har viden omkring SQL og erfaring med udvikling af prisfastsætningsværktøjer. Det er et krav, at du er behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale. 

Som person er du struktureret, selvstændig og ansvarsbevidst, og i kraft af dit store engagement og overblik evner du at følge op og samle trådene. Du er kendt for dine stærke analytiske kompetencer og dit kommercielle mindset samt kendetegnet af dine gode kommunikations- og samarbejdsevner, der blandt andet gør dig i stand til at oversætte problemstillinger til systemer og specifikationer til udviklerne. Du er desuden initiativrig, innovativ og resultatorienteret, og du trives i et dynamisk og til tider travlt miljø.  

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Aalborg.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 24. januar 2020

Arbejdssted

Aalborg