Bu­tiks­chef til Telenor Bilka Kolding

Er du en motiverende leder, der er i stand til at skabe solide resultater på både den korte og lange bane? Har du lyst til at udvikle, inspirere og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt hver dag? Og drives du af at give kunderne en så fantastisk service, at de ikke kan lade være med at anbefale Telenor til deres venner og familie? Så er det dig, vi mangler som ny butikschef til vores Shop-in-Shop i Bilka Kolding. 

Du er en dygtig leder, har mange bolde i luften og skaber nemt resultater via andre

Til rollen som vores nye butikschef i Tilst er vi på udkig efter en lederprofil, der forstår at få det bedste frem i sine medarbejdere. Din fornemste opgave bliver at lede og engagere dem, så de konstant er motiverede og synes det er sjovt, at komme på arbejde. Vi ser gerne, at din ledelsesstil er aktivt coachende og du derigennem formår at skabe resultater via andre. Dette gør du bl.a. ved at koordinere aktiviteter, engagere dig i dine medarbejdere og sikre, at deres drive altid er på det højeste. Vi leder efter en energisk lederprofil, som ikke er bange for at gå forreste og agere rollemodel for butikskonsulenterne. Du skal derfor ikke være bleg for at udøve ”On the Floor Leadership”, indgå aktivt i dialogen med kunden og understøtte dine medarbejderes arbejde på tæt hold. Som butikschef i vores Shop-in-Shop forventer vi, at du kan drible imellem mange opgaver, for du har ikke et baglokale at trække dig ind i. Du er til stede i forretningen sammen med dine medarbejdere og skal derfor finde balancen i at være nærværende, og samtidig håndtere de vigtige, administrative ledelsesopgaver, som følger med rollen som butikschef. Du er derfor god til at prioritere mellem opgaver samtidig med, at du understøtter dine medarbejderes arbejde på tæt hold og altid har fingeren på pulsen.

Konkret vil nogle af dine opgaver derfor være, at:

 • Udvikle, coache og motivere dine medarbejdere, så de oplever individuelle succeser på daglig basis
 • Sørge for, at Telenors kerneværdier efterleves af alle medarbejderne i butikken – samt at I, i fællesskab, efterlever vores retningslinjer for god adfærd, både personligt og salgsmæssigt
 • Sikre indfrielse af butikkens budgetter og være med til at sætte nye, fremtidige mål
 • Samarbejde med distriktschefen om at få butikken til at levere gode resultater
 • Vedligeholde Telenors veludviklede træningskultur fx gennem morgen- og aftentræning inden for bl.a. produkter, kampagner og performanceoptimering
 • Forstå forretningen og træffe beslutninger, der skaber værdi på både den korte og lange bane
 • Medvirke aktivt til hjælp og rådgivning omkring abonnementer, produkter, teknologi og brugerflader
 • Sikre driftsopgaverne i butikken gennem konceptstyring

Du er inspirerende og har et højt energiniveau

For at lykkes som vores nye butikschef er det vigtigt, at du sætter mennesket først, har en energisk tilgang til dit arbejde og drives af at skabe resultater. Du brænder for god ledelse og finder din motivation i at lede og udvikle andre. Ligeledes er du nysgerrig på at møde nye mennesker og trives i en hverdag, hvor der er fart over feltet og et konstant kundeflow, som dine medarbejdere skal ramme. Optimalt har du erfaring med at lede medarbejdere i opsøgende salg og forstår de bagvedliggende præmisser for at de lykkes med denne opgave. Som person er du i stand til at møde mennesker i øjenhøjde og målretter altid dit budskab til personen eller gruppen, som du står overfor. Du har en selvsikker fremtoning og er god til at forklare ting på en sådan måde, at folk lytter til dig og dine holdninger. Retningen sættes af dig og det bliver derfor din opgave at sørge for, at medarbejdere følger med. Sidst men ikke mindst er du ekstrovert, humoristisk og får energi af at være sammen med andre.

Derudover forestiller vi os, at idealkandidaten har:

 • Erfaring med driftsledelse i praksis
 • Erfaring fra retail-, detail-, eller telebranchen
 • Erfaring med forskellige salgsteknikker, særligt opsøgende salg
 • En HH eller en butiksuddannelse

Hvad kan vi tilbyde?

Som vores nye butikschef får du lov til at stå i spidsen for en af de butikker, der har det højeste kundeflow og nogle spændende budgetter og delmål. Du kommer med ombord på holdet i et af Danmarks største teleselskaber, hvor vi kan tilbyde dig spændende karriere- og udviklingsmuligheder. Vi tror på, at når du vokser, så vokser Telenor. Derfor kommer du, som vores nye butikschef, på et internt undervisningsforløb, der er skræddersyet til den ledelsesstil, som vi arbejder efter i Telenor. Ligeledes kan du gennem din ansættelse hos os tage en akademiuddannelse i ledelse, så du kan bedrive ledelse, som ligeledes er fagligt understøttet. Vi kan derfor tilbyde dig et job, hvor du får lov til at udleve din passion for ledelse og kontinuerligt udvikle dig.

Derudover kan vi tilbyde dig en fast grundløn efter aftale, kvalifikationer og gældende overenskomst. Vi har ligeledes en god pensionsordning og sundhedssikring, som du bliver tilknyttet, fordi det er vigtigt for Telenor at passe på sine medarbejdere.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte distriktschef, Enor Servé Mujkanovic, på EMU@telenor.dk eller telefon +45 6050 6182. Du er også meget velkommen til at søge stillingen via linket her på siden, vi modtager kun ansøgninger elektronisk.

Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 8 lande, og på verdensplan hjælper vi over 133 millioner kunder med at kommunikere. Danmark er et fokusområde for Telenor. Her er vi mere end to tusinde medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Gem job

Telenor
Publiceret: 27. januar 2020

Arbejdssted

Kolding