Head of En­gi­ne­e­ring & Main­tenan­ce

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De ca. 122.000 ansatte i BASF-koncernen arbejder for at bidrage til succes for vores kunder, som man finder i næsten alle brancher og i næsten ethvert land over hele verden. Vores produkter er opdelt i seks segmenter: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care og Agricultural Solutions.
 
BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vi er specialiserede i mikroindkapslede formuleringer af vitaminer, carotenoider, fiskeolier og farvestoffer. Vores produkter anvendes hovedsageligt til fødevare-, kosttilskud- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere og søger nu en leder til vores ingeniør- og vedligeholdelsesafdeling.

Hvad du kan forvente:
Med reference til Site Manageren i Ballerup og som del af den overordnede ledelsesgruppe, får du ansvaret for vores tekniske område. Der vil være en bred intern og ekstern kontaktflade, da afdelingen arbejder tæt sammen med produktion og EHS-ansvarlige.
 
Som Head of Engineering and Maintenance går du forrest. Du fordeler ressourcerne i afdelingen, og du arbejder selv med egne projekter, samtidig med at du motiverer og udvikler dine medarbejdere. Sammen sørger I for, at afdelingen lever op til de aftaler, der er lavet omkring løsninger, budgetter, kvaliteter og leveringstider med andre samarbejdspartnere på siten. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Overordnet teknisk- og driftsmæssigt ansvar for produktions- og forsyningsanlæg.
 • Ledelse af ingeniørafdelingen og vedligholdelsesafdelingen med i alt 19 medarbejdere (10 funktionærer og 9 timelønnede).
 • Ansvar for vedligeholdelsesbudgetter og investeringsprojekter.
 • Inden for ansvarsområdet at sikre at gældende regler og love overholdes.

For den rigtige kandidat er der tale om en spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

Hvad vi forventer:

 • Du har solid erfaring fra en tilsvarende funktion, gerne fra en udviklings- eller projektafdeling, og GMP-erfaring er klart en fordel.
 • Du har ledelse øverst på dagsordenen, og har tidligere skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse.
 • Du har erfaring med at lede medarbejdere med forskellige faglige kompetencer, med sans for fairness og anerkendelse af forskellige bidrag.
 • Du får energi af og har lyst til at deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, processer og metoder – særligt omkring vores sikkerhedskultur, som vi sætter meget højt.
 • Du er skarp i dine prioriteter, du er handlekraftig, og du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidigt med at du prioriterer og fordeler opgaverne i din organisation.
 • Din kombination af godt humør, god ledelse og stærk faglighed sikrer, at du når dine og vores mål, samtidigt med at aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.
 • Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber, og for alle dine medarbejdere og kollegaer er du en god sparringspartner.
 • Du er en positiv og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig, og som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og du er god til at vurdere mulige målsætninger realistisk og skabe transparens omkring dine prioriteter.

Hvad vi tilbyder:
Ansvar fra første dag i et udfordrende arbejdsmiljø og med læring i jobbet som del af et engageret team.

En konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer attraktive goder med fokus på fleksibilitet og frihed, og fremragende karrieremuligheder i en international virksomhed.

Herudover er BASF Ballerup en røgfri arbejdsplads, med røgfri arbejdstid.

Stillingsbetegnelse:
Head of Engineering & Maintenance

Ansøgningsfrist:
17-02-2020

Arbejdsområde:
Ledelse

Arbejdssted:
Malmparken 5, 2750 Ballerup

Kontraktform:
Fastansættelse

Gem job

BASF A/S
Publiceret: 29. januar 2020

Arbejdssted

Ballerup