Pro­cu­re­ment- & Logistics Manager

Har du en god forståelse for logistik- og ikke mindst planlægningen heraf - hvor produktionsplanlægning går hånd i hånd med optimal indkøb og logistik? Kan du se dig selv stå i spidsen for en logistikfunktion med fokus på forandringsledelse, drift og udvikling mod version 2.0? Så kan du være den P&L Manager (Procurement- & Logistics Manager), vi søger på vegne af GRAS.

Stå i spidsen for en forandringsrejse i vital logistikfunktion

Med reference til VP Operations, får du ansvaret for virksomhedens samlede logistik, der i dag tæller 7 medarbejdere. Som leder bliver du ansvarlig for at drive og videreudvikle afdelingen, som har ansvaret for alle leverancer til fabrikken, internt lager, salgsordrebekræftelse og produktionsplanlægning samt shipping af færdige produkter til hele verden. Du skal være indstillet på at påtage dig operationelle opgaver men med fokus på at udvikle ansvarsområdet. Du vil stå i spidsen for en transformation og optimering af organisationen med fokus på at skabe forbedret performance og strømlinet flow i hele værdikæden, således at al logistik afvikles optimalt, effektivt og lønsomt.

Andre centrale ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Ledelse af forsyningskæden fra indkøb af varer, salgsordrebekræftelse, planlægning af produktion, lagerstyring og shipping
  • Videreudvikle og optimere relationer til leverandører herunder sikre second sourcing
  • Kostoptimere arbejdsgange, varelager og materialepriser herunder rapportering
  • Deltagelse i produktudviklingsprojekter - udvælgelse af nye leverandører og sikre indkøbsgrundlaget i samarbejde med R&D
  • Afstemning af lager og sikre at materialer er til stede ved igangsætning af produktionsordrer
  • Sikre at produktionsplanlægningen tilrettelægges i et tæt samarbejde med Salg og Produktion
  • Kvalitetssikring af leverandørkæden og auditering i samarbejde med Kvalitet

Stærk og tillidsfuld forandringsleder

Du har en kommerciel eller teknisk uddannelse, men endnu vigtigere har du min. 5 års erfaring fra en lignende stilling med fokus på optimering og forbedringer af indkøb og logistik. Din succes hænger i høj grad sammen med din evne til at forstå hele værdikæden, hvorfor du har bred erfaring med indkøb og planlægning i en produktionsvirksomhed. Du har hands-on erfaring med detaljerne i at mestre optimal logistik ved brug af systemer, data og digitalisering. Igennem din erfaring og din evne til at se sammenhænge på tværs af virksomheden, formår du at løfte blikket og samlet optimere dit forretningsområde igennem visionært og engagerende lederskab. Du er i det hele taget kendt som en dygtig forandringsleder, som går forrest med et beslutningsdygtigt og respektfuldt mindset. Du er desuden vellidt blandt dine medarbejdere og en dygtig kommunikator, der evner at skabe tillid og engagement. Du er erfaren bruger af Microsoft Office og ERP-systemer, særligt Excel og VISMA vil være en fordel. Og endeligt, taler/skriver du både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

What's in it for you

Du bliver en del af en solid og anerkendt virksomhed, der er markedsleder inden for sit felt, og som fortsætter væksten. Der er højt til loftet, og gode idéer er altid velkomne. For den rette profil er der rig mulighed for at skabe synlige og strategisk vigtige resultater. Du bliver endvidere en del af en dansk vækstsucces, med både nationale og internationale muligheder.

Send dit cv

People Executive medvirker til rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Naja Gissel på tlf. +45 6168 4126, fra People Executive. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om GRAS 

GRAS er en global virksomhed og er repræsenteret i mere end 40 lande. Virksomheden udvikler og sælger målemikrofoner i verdensklasse og har siden starten i 1994 opnået international anerkendelse. Virksomhedens grundlægger Gunnar Rasmussen har i over 60 år bidraget til ny viden om lyd og vibration. GRAS har en bred kundeportefølje, der består af virksomheder inden for fly-, bil- og elektronikindustrien samt audiologi og telekommunikation. Virksomheden ligger i Holte på Skovlytoften 33 og har over 120 medarbejdere, hvor flere er på vej. Se mere på www.gras.dk.

Gem job

People Executive
Publiceret: 29. januar 2020

Arbejdssted

Holte