Head of Re­gu­la­tory Affairs, Europe

Har du strategisk flair og samtidig en solid indsigt i de gældende regulatoriske regler på europæisk niveau?

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark er en del af en international medicinsk cannabisvirksomhed, der dyrker, udvikler og kommercialiserer innovative behandlingsmuligheder til patienter med uopfyldte medicinske behov.

Vi arbejder for at sikre tilgængelighed af medicinske cannabispræparater, som kan forbedre livskvaliteten for patienter i Danmark og det øvrige Europa.

Der er høje lovgivningsmæssige krav til produktionen af medicinsk cannabis, tilsvarende for produktion af lægemidler. Sikkerheden og kvaliteten er derfor uomtvistelig, og vi følger gældende regler på området nøje, herunder GMP.

Med brands som Spectrum Therapeutics, Storz & Bickel, Bionorica Ethics samt THC Pharm og med tilstedeværelse i bl.a. Danmark, Tyskland, Polen, Tjekkiet, Spanien og UK er vi i fuld gang med at opfylde de europæiske patienters behov med forskellige medicinske cannabisprodukter og –udstyr i højeste kvalitet.

Stillingen og teamet

Som Head of Regulatory Affairs, Europe vil du være ansvarlig for den regulatoriske strategi i Europa herunder registrering af Spectrum Therapeutics’ produkter og samarbejdet med de forskellige europæiske myndigheder. Det vil være dit ansvar at sikre, vi overholder gældende krav på Regulatory Affairs området på de forskellige produktionssites på tværs af Europa. Du vil få en centralrolle i at sikre produktgodkendelser i forskellige lande i Europa.

Vores europæiske regulatoriske team består pt. af 1 person i Frankfurt samt en konsulent i Polen.

Du refererer til virksomhedens Vice President Quality Assurance & Regulatory Affairs Europe.

Nøgleopgaver

 • Sætte retningen og sikre compliance på Regulatory Affairs området på tværs af virksomhedens afdelinger og sites i Europa.
 • Være ekspert på og rådgiver inden for den europæiske lovgivning for lægemidler samt medicinsk cannabis.
 • Understøtte udviklingen på markedet med sikringen af produkter til Europa.
 • Deltage i udarbejdelse og indsendelse af registreringsdokumentation.

Den rette kandidat

 • Du har en relevant naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. farmaceut, cand.scient. eller lignende.
 • Du har mindst 10 års relevant erfaring fra en tilsvarende stilling i en farmaceutisk eller medicinalvirksomhed.
 • Det er nødvendigt, at du har et indgående kendskab til den regulatoriske lovgivning for farmaceutiske produkter på europæisk niveau.
 • Kendskab til lovgivning om medicinsk cannabis i Europa vil være en stor fordel.
 • Du går forrest og kan sætte retningen.
 • Du trives i et internationalt miljø med mange forskellige interessenter.
 • Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau både i skrift og tale.
 • Det er en fordel, hvis du forstår og kan tale tysk.

Vi tilbyder

 • Et afvekslende og inspirerende job med gode, faglige og personlige udviklingsmuligheder.
 • En unik mulighed for at arbejde i en dynamisk og ambitiøs virksomhed, der er i fortsat etablering og kontinuerlig forbedring.
 • En uformel omgangstone og et sammenhold præget af pionerånd.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil arbejde ud fra Danmark men skal være indstillet på 50 rejsedage om året til vores sites i Europa.

Vores europæiske hovedkontor er beliggende i Frankfurt og vores danske hovedkontor er beliggende i Odense. Der vil være mulighed for at arbejde ud fra begge lokationer. Der vil dog være et behov for en vis tilstedeværelse på vores kontor i Frankfurt.

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores Vice President Quality Assurance & Regulatory Affairs Europe, Lone Dalsgaard, på telefon 41 32 93 27 eller mail lone.dalsgaard@canopygrowth.com. Eller vores HR Business Partner, Cille Qvist Klitgård, på telefon 81 40 37 17 eller på mail cille.qvist.klitgaard@canopygrowth.com.

Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, dit CV og andre relevante bilag til dk.jobs@canopygrowth.com mærket ”Head of Regulatory Affairs.” Vi stiller krav om fremvisning af ren straffeattest.

Ansøgningsfristen er den 10. marts, men samtaler vil blive afholdt løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.


Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark er et datterselskab af Canopy Growth Corp., verdens største producent af medicinsk cannabis. Canopy Growth er noteret på den canadiske børs i Toronto (TSE) og på New York Stock Exchange (NYSE).

 

Gem job

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Odense eller Frankfurt