SFO-leder

- Tiltrædelse 1. maj 2020

Den 8. august 2016 åbnede Allerød Privatskole som helt ny skole dørene for 207 elever til skoleåret 2016/2017. Siden da er der kommet mange flere elever til, og i dag er skolen 2-sporet og rummer 470 elever. De otte indskolingsklasser fra 0.-3. klasse med 190 børn i alt, går efter skoletid i skolens SFO kaldet 'Svalen'.

Vi har 5 pædagoger og 5 pædagogmedhjælpere ansat i 'Svalen'. Deres arbejde består primært i, at arrangere aktiviteter og deltage i disse med børnene fra klokken 13.05-17.00. Derudover fungerer de alle enten som assistenter eller støtte i vores indskoling.

Det er vigtigt for os, at SFO'en er et sted, hvor børnene oplever tryghed, og hvor der er rart at være. Hvor børnene møder omsorgsfulde og nærværende voksne, som udviser en glæde ved samværet med børnene og har lyst til at skabe meningsfulde aktiviteter sammen med børnene.

Vi fokuserer på at styrke børnenes sociale kompetencer og er meget opmærksomme på, at tiden i SFO'en efter skoletid er fritid. Når skoledelen er forbi, skal børnene have mulighed for at kunne slappe af på forskellige måder. Nogle vil gerne sidde med en bog, mens andre vælger de mere kreative og fysiske aktiviteter ude eller inde.

Vi søger en engageret SFO-leder, som sammen med personalet i SFO'en kan holde fast i den gode ånd, der er skabt samt arbejde med den røde tråd pædagogisk. Har du lyst til at præge og videreudvikle vores SFO, er det måske det rigtige job for dig.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring og kan varetage den daglige ledelse af vores pædagogiske personale i SFO'en. Du skal være pædagogisk velfunderet og kunne tegne den pædagogiske retning i samarbejdet med personalet, så motivation og arbejdsglæde kommer i højsæde. Din evne til at indgå i relationer skal være god, og du skal kunne samarbejde på alle niveauer.

Det er ligeledes vigtigt, at du har et godt overblik og evner at skabe forståelse og tryghed i forbindelse med planlægningen af medarbejdernes arbejdstid.

Vi håber, du er energisk, positiv, børneglad, udadvendt og serviceminded samtidig med, at du er synlig og tydelig overfor personale og forældre.

Du vil få en stor del af ansvaret for optaget af vores miniSFO-børn, som starter 1. maj hvert år. Dette kræver et stærkt samarbejde med de lokale børnehaver og vores børnehaveklasseledere. Denne funktion ser vi som vigtig, da et godt forarbejde giver den bedste opstart for vores kommende skolebørn.

Vi kan tilbyde en unik mulighed for ansættelse på en fantastisk arbejdsplads med mulighed for at præge og skabe vores fremtidige SFO. Du vil blive leder af en yderst engageret og faglig stærk personalegruppe, som brænder for samværet med børnene. Forældregruppen er aktiv og bakker op om de arrangementer, vi præsenterer dem og deres børn for.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst.

Der indhentes børneattest, og der skal fremvises straffeattest.

Yderligere oplysninger kan fås hos skoleleder Mikkel Løvenhøj på tlf. 2218 2627 samt på www.alleroedprivatskole.dk.

Ansøgning sammen med relevante dokumenter sendes til skolelederen på mail job@alleroedprivatskole.dk senest onsdag d. 26. februar 2020.

Gem job

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Allerød