Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Customer Relations Manager til helt ny stilling

Vil du have en helt ny rolle, du selv kan være med til at forme?

En rolle, hvor du skaber tætte kunderelationer med Supply Chain managers, CFO’s og andre beslutningstagere i store nordiske virksomheder, så vi kan øge vores indsats inden for rådgivende salg og teknisk support.

Så tag med på Axacons vilde vækstrejse, hvor du sikrer de gode relationer med vores eksisterende kunder og sørger for, at de har den løsning, der passer bedst til deres behov.

Du skal være med til at løfte hele forretningsområdet og samarbejdet omkring customer relations i en rolle, der kombinerer key account management og forretningsudvikling. Adm. direktør Ulrik Gavlshøj Petersen.

Axacon er rykket op i superligaen, og nu vil vi vinde

Vi er en IT-virksomhed med 14 ansatte, der er blandt de bedste i Norden i digital lagerstyring, og vi er i en rivende udvikling, hvor vi opruster til at blive de bedste internationalt.

Friheden i hverdagen, skabertrangen og en god portion humor er det, der driver os. Vi voksede ud af vores tidligere lokaler i Randers og deler nu en moderne virksomheds-hub tæt på motorvejen med andre tech-virksomheder. Her er vi helt nede på jorden, og vi deler idéer og erfaringer på tværs.

Meget af dit analysearbejde foregår ude hos kunderne, hvor du skal lære kunden at kende og udfordre dem på en ordentlig og respektfuld måde. Adm. direktør Ulrik Gavlshøj Petersen.

I starten vil dit arbejde koncentrere sig om at bygge endnu tættere kunderelationer og modne customer relations-området i Axacon. På sigt – og i takt med at vi vokser – vil du også kunne blive leder for nye medarbejdere i afdelingen. Adm. direktør Ulrik Gavlshøj Petersen.

Du opbygger tætte relationer med kunderne

Det er din opgave at opbygge tætte relationer til vores eksisterende kunder. Ikke opsøgende salg – det har vi andre til. Naturligvis er en del af din opgave at skabe mersalg, men da vi leverer komplekse og langvarige løsninger, er det vigtigst, at du kommer så tæt på kunden, at vi kan levere en bedre service og løsninger, der matcher deres behov.

Når vi får indblik i kundens projekter, kan vi komme deres udfordringer i forkøbet og derved også planlægge vores opgaver i forhold til deres behov.

Rollen inkluderer, at du lærer vores system godt at kende, så du kan:

  • afklare kundens behov og omsætte dem til konkrete opgaver sammen med vores konsulenter
  • overdrage kunder til konsulenter
  • sikre, at kunderne udnytter vores softwareløsnings muligheder optimalt og opjusterer deres løsning
  • lave årshjul for Axacons services og være med til at prioritere dem og vurdere, om vi skal ansætte flere konsulenter for at nå i mål.

Dygtig relationsbygger med bred teknisk viden

Du kan komme fra forskellige baggrunde, men det er vigtigt, at du har en god forretnings- og IT-forståelse og kan tale med på alt mellem AR, AI, blockchain, co-bots og industri 4.0.

Du trives med at bygge relationer og har gode kommunikationsevner.

Du har gerne 5-10 års erfaring med lignende opgaver og har arbejdet med implementering af IT-systemer eller -projekter.

Du har erfaring med digitalisering og automatisering af Supply Chain.

Du har en vis erfaring med forretningsudvikling og key account management.

Har vi fanget din interesse?

Så tøv ikke med at søge. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på +45 7245 9005.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Ulrik Gavlshøj Petersen på +45 2282 7671.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 21. februar 2020. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
21. februar 2020

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent Jens Fog
TLF: +45 7245 9005

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Randers