Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Chef for Intern Service til Danmarks mest unikke ud­stil­lin­ger

Vil du være med til at videreudvikle et science-center i verdensklasse? Og er du klar til at få ansvar for en bred intern servicefunktion?

”Vi er bare en helt særlig arbejdsplads. For vi lever af at skabe en god oplevelse for vores gæster og brænder for at øge interessen for naturvidenskab og teknologi. Og ligesom vores udstillinger er helt unikke – så er dit servicegen det også,” siger viceadministrerende direktør Hanne Haack Larsen.

Få indflydelse på hele Danmarks science-center
Som chef for Intern Service står du for at udvide og opbygge vores interne serviceafdeling. Vi rykker nemlig al rengøring og intern service in-house pr. 1. juni 2020. Her får du ansvar for en allerede velfungerende afdeling med et team, der selvstændigt udfører opgaverne, ligesom du bliver en del af en beslutningsdygtig ledergruppe. Og vi ser alle sammen frem til at byde dig velkommen.

En uforudsigelig hverdag med service og drift i centrum
Hos os er du med til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Du skaber rammerne for dine dygtige og erfarne medarbejdere, som sørger for at holde både udstillingerne og husets øvrige faciliteter rene og præsentable. Og da vores udstillinger skifter løbende, så tilpasser du også arbejdsrutinerne hertil.

I dag er der 8 medarbejdere i afdelingen, og i løbet af foråret vil der komme flere til. Herudover står I også for alt det, som man ikke ser udadtil, herunder renovation, postfordeling, inventar og modtagelse af varer.

Du går forrest og motiverer dine medarbejdere, og fungerer som det gode eksempel, som også selv holder faciliteterne pæne, når du er på gulvet. Og så får du budget- og vagtplanansvar og er med til at sikre, at vi når vores mål. Da vi holder åbent alle ugens dage, må der også forventes aften- og weekendvagter.

Tydelig leder med fokus på gæsteservice

  • Du har et indgående kendskab til og helt styr på faglig rengøring.
  • Du har erfaring fra hotelbranchen, oplevelsesindustrien eller et lignende sted, hvor der er fokus på gæsteservice på højt niveau.
  • Du har ledererfaring fra en lignende stilling, hvortil du har haft ansvar for budget- og vagtplanlægning.
  • Du er den målrettede type, som er vant til at arbejde med KPI’er og elsker at optimere procedurer og arbejdsrutiner.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på 72 45 90 18.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 19. februar 2020 via linket ”Søg jobbet online”. Vi vurderer ansøgere løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Experimentarium
Experimentarium er hele Danmarks science-center og blev i august 2018 kåret af TIME Magazine som en af verdens 100 bedste og mest innovative oplevelsessteder. Vores ambition er at transformere den måde vores gæster oplever og forstår naturvidenskabens og teknologiens betydning i vores liv på. Vi er en erhvervsdrivende almennyttig fond med 170 medarbejdere. Læs mere på www.experimentarium.dk eller følg os på FacebookInstagram og LinkedIn.

Kontaktperson

Jobindex

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Kristine Holm Sjølander

Tlf. +45 72 45 90 18

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 6. februar 2020

Arbejdssted

Hellerup