Proaktiv sælger

 

Epoka A/S er en uafhængig og velkonsolideret international virksomhed med et ungt og dynamisk team af dygtige medarbejdere. Virksomheden beskæftiger cirka 75 medarbejdere, hvoraf hovedparten er på hovedkontoret i Svenstrup, Danmark. De øvrige medarbejdere er på virksomhedens salgskontorer i henholdsvis Holland, Ungarn, Dubai og Rusland. Siden 1991 har Epoka A/S været markedsledende og er i dag en af de absolut største og førende virksomheder inden for køb og salg af nyt og brugt high-end server- og storage-udstyr. Epoka A/S’ primære fokus er handel og distribution af IT-udstyr til kunder, der fordeler sig i over 120 lande rundt om i verden.

Til at videreudvikle organisationen og understøtte den aggressive vækststrategi søges nu en proaktiv sælger.

Internationalt salg i ambitiøs vækstvirksomhed

I et team af dedikerede sælgere og produktspecialister bliver du ansvarlig for salg af hardwareløsninger og parts samt serviceprodukter til kunder i hele verden. Du får ansvaret for at vedligeholde og udbygge salget til eksisterende kunder og bliver samtidig ansvarlig for at opsøge nye kunder og nye markeder. Du driver selvstændigt salget, hvor du selv formidler kontakten til kunden, sammensætter løsninger alene eller sammen med dine dygtige kollegaer, udarbejder tilbud, følger op og gennemfører og afslutter salget. Igennem kundekontakten skaber du de gode og langvarige kunderelationer, der sikrer dig mer- og gensalg. Som en naturlig del af jobbet holder du dig desuden ajour med produktudviklingen inden for produktporteføljen ift. modeller, services, versioner osv.  

Du har erfaring med salg – gerne internationalt salg. Det er ikke et krav, at du har produkt- eller brancheerfaring, da det vigtigste er, at du er en dygtig sælger og har skabt resultater der bekræfter dette – produkterne og branchen lærer du. Som person er du udadvendt og energisk med et stort drive og gåpåmod. Du er en dygtig købmand, og du arbejder proaktivt, selvstændigt og målrettet. Du er en vedholdende igangsætter, der arbejder struktureret og med et godt overblik. Du har et kommercielt mindset, er ambitiøs og initiativrig, og du evner at følge tingene til dørs.

Da der er tale om salg til internationale kunder forventes det, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og kan du andre sprog er det en fordel.

Da kunderne fortrinsvis er uden for Danmark, og derfor ikke kan besøges så jævnligt, er det vigtig, at du kan skabe relationer og vedligeholde disse gennem telefonen.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til afdelingen i Svenstrup. Der skal beregnes 10-20 årlige rejsedage i stillingen.

Du tilbydes nu muligheden for at blive en del af en international virksomhed, som er i fuld gang med at eksekvere sin ambitiøse vækst og digitaliseringsstrategi. En virksomhed med meget korte beslutningsveje og en flad organisationsstruktur, hvor du med frihed under ansvar får mulighed for at bringe dine egne ideer i spil, sætte dit eget præg og dermed gøre en forskel.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så du opfordres derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Epoka A/S, General Manager Lotte Vardinghus på tlf.: +45 25 29 87 17 og General Manager Jeppe Glerup på tlf.: +45 60 35 48 39.

For yderligere information om Epoka A/S se www.epoka.com.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 11. februar 2020

Arbejdssted

Svenstrup